Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 486,25 / Stk. inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 389,00
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Zassenhaus lys bøg
Berlin-serien er den bredeste serie i Zassenhaus’ sortiment. Der er tale om en traditionel facon, fremstillet i bøg. Berlin-serien fås fra 12 cm og op til 30 cm og i alt fra lys over mørkbejset til matsort lakeret bøg. Alle kværne er 1. klasse, både træ, kværn og forarbejdning.
Zassenhaus anses for at være en af verdens absolut bedste producenter af kværne. De har produceret peberkværne siden 1867, så de ved godt, hvordan man laver en god peberkværn. Først i 1999 skiftede de deres traditionelle kværn i kulstofstål ud med en egen produceret patenteret kværn i zirkonium keramik. Dette skete, da de nu følte, at de med zirkonium kunne tilbyde deres kunder et endnu bedre produkt. Zirkonium er det hårdeste materiale i verden næst efter diamanter, så dette - koblet med Zassenhaus’ specielle produktionsmetode hvor man støber kværndelene under højt tryk – gør, at mekanismen bliver MEGET slidstærk. De keramiske kværne er lette at justere efter hvor fint eller groft man vil have sine krydderier – og til forskel fra de største af konkurrenterne, bliver kværnen stående på den indstilling, ligegyldigt, hvor meget man kværner.
Specifikationer:  Højde:18 cmDiameterØ5,5 cmFarve:Lys bøgKategori:Salt- og peberkværneHovedkategori:KøkkenudstyrSe film om produktet: 
Specifikationer
Type Peberkværn
Farve Lys bøg
Brand Zassenhaus
Mål 18 cm
Serie Berlin


Downloads
Fødevaredokumentation 0.23 MB

Salt- og peberkværne, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Salt- og peberkværne

Til servering, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Til servering