Arcoroc

Arcoroc

Aroroc er skabt i et robust materiale som tåler hverdagsbrug og er designet stabeltbart, hvilket gør det yderst praktisk og nemt og desuden kræver det ingen stor opbevaringsplads.

Aroroc - Everyday proof

Everyday proof er Arorocs slogan og betyder hverdags sikker. Acoroc byder på gode drikke,- og drinksglas i et kvalitets design som gør Acoroc til en af verdens største glasleverandør til barer og restauranter verden over.

 

Arcoroc producerer prisvenligt glas uden at gå på kompromis med kvaliteten, derfor kan du med ro i sindet, vælge et Arcoroc glas. De laver glas til enhver lejlighed og får arrangementer til at stråle og skinne med deres flotte glas tilbehør.

 

Du finder flere typer glasartikler i Arcorocs sortiment, hvoraf flere af dem er vældige populære. Eksempelvis de stabelbare glasskåle som er yderst praktiske, fordi de nemt og hurtigt kan fjernes uden at kræve stor opbevaringsplads.

 

Deres glas, og vinglas serie er moderne, lineær og kantet. Se udvalget af vinglas, vandglas, sorbetglas, ølglas, ølkrus, champagneglas, snapseglas med mere.

 

Det moderne design er ret typisk for Arcoroc. De er høje og elegante med deres tulipan form og derudover er de mere lineære og kantede end de klassiske runde høje traditionelle modeller.

 

Acoroc har fokus på helheden og at glassene også er en del af at nyde et godt glas vin. Glasset skal vise vinen og omvendt.

 

Arcoroc bliver ved med at innovere glasdesign, så du kan med garanti finde et glas der matcher dine behov.