Stenciler til dekoration
Opnå komplekse mønstre, der tager dine bagværk til helt nye, æstetiske niveauer. Læs mere nederst på denne side.
Popularitet
I Phone cover 60 forme pr. box 116x63x13
8T101
 
DKK 1.373,75 / æske inkl. moms
DKK 1.099,00 ekskl. moms
Chocoladeslikpinde deko påske Ø 50 mm 20
8T803
 
DKK 1.436,25 / æske inkl. moms
DKK 1.149,00 ekskl. moms
Dekorationsbolde
8T988
 
DKK 823,75 / æske inkl. moms
DKK 659,00 ekskl. moms
Tyllesæt 24 stk. med base acryl
C68994
 
DKK 148,75 / sæt inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Stenciler - til den sirligste kagedekoration

Dekorer dit bakværk som en prof! Med stenciler kan du relativt nemt opnå komplekse mønstre, der tager dine bagværk til helt nye, æstetiske niveauer. Det er nemt at beholde kontrollen under dekorationsarbejdet, da stencilerne er gennemsigtige. 

Stencilerne kan bruges til mange forskellige materialer, så du frit kan vælge, hvad du vil dekorere med af pulverfarver, air brush, æggehvideglasur, fondant eller et tyndt lag smeltet chokolade. Stencilerne er lavet af en meget holdbar og varmebestandig type plast, der naturligvis er godkendt til madlavning. 

Vores stenciler kommer fra Pavoni

Pavoni er en italiensk producent, der siden 1980 har lavet højkvalitative produkter til bagning.

I dag har Pavoni over 6000 produkter til bagning og fx isproduktion. Pavoni er et populært navn indenfor den professionelle verden, og det med god grund. Når du køber værktøjer fra Pavoni, kan du være sikker på, at det ikke bare fungerer, men at du arbejder med produkter, der er optimeret til at give det absolut bedste resultat.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>