Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stenciler til dekoration

Opnå komplekse mønstre, der tager dine bagværk til helt nye, æstetiske niveauer. Læs mere nederst på denne side.

Stenciler - til den sirligste kagedekoration

Dekorer dit bakværk som en prof! Med stenciler kan du relativt nemt opnå komplekse mønstre, der tager dine bagværk til helt nye, æstetiske niveauer. Det er nemt at beholde kontrollen under dekorationsarbejdet, da stencilerne er gennemsigtige. 

Stencilerne kan bruges til mange forskellige materialer, så du frit kan vælge, hvad du vil dekorere med af pulverfarver, air brush, æggehvideglasur, fondant eller et tyndt lag smeltet chokolade. Stencilerne er lavet af en meget holdbar og varmebestandig type plast, der naturligvis er godkendt til madlavning. 

Vores stenciler kommer fra Pavoni

Pavoni er en italiensk producent, der siden 1980 har lavet højkvalitative produkter til bagning.

I dag har Pavoni over 6000 produkter til bagning og fx isproduktion. Pavoni er et populært navn indenfor den professionelle verden, og det med god grund. Når du køber værktøjer fra Pavoni, kan du være sikker på, at det ikke bare fungerer, men at du arbejder med produkter, der er optimeret til at give det absolut bedste resultat.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!