Engangsbeklædning
Latexhandsker er geniale både til rengøring og håndtering af mad. De kan bruges til vandopløselige stoffer som brintoverilte, lud, glykol og nogle typer af syre. Her finder du også engangsforklæder og overtrækssko til indendørs brug. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Overtrækssko Blå - 40 cm - 100 stk./ps.
21234
 
DKK 65,00 / ps. inkl. moms
DKK 52,00 ekskl. moms
Veterinærhandske One Size 100 stk
437302
 
DKK 186,25 / pk. inkl. moms
DKK 149,00 ekskl. moms
Latexhandske hvid puderfri - 100 stk
143_Latex
 
Fra DKK 148,75 inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Engangsforklæde Hvidt 130 x 80 cm 100 st
4347
 
DKK 223,75 / ps. inkl. moms
DKK 179,00 ekskl. moms
Engangshandske Sort S Nitril Pudderfri 1
290438_engangshandske
 
Fra DKK 148,75 inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Latexhandsker Blå Puderfri
171_master
 
Fra DKK 136,25 inkl. moms
DKK 109,00 ekskl. moms
Engangsforklæde Blåt 100 stk. PS 125x80
94230
 
DKK 166,25 / ps. inkl. moms
DKK 133,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Engangsbeklædning - sund fornuft på arbejdspladsen

Engangsbeklædning er et krav på mange arbejdspladser, hvor kravene på hygiejne er høje. Inden for patientpleje bliver engangsbeklædning primært brugt som værn mod at sprede smitte fra patient til patient, og inden for rengøring handler brugen om at beskytte lokalerne, der bliver gjort rene, og personalets tøj og hud. Også i det professionelle storkøkken kommer engangsbeklædning til gavn, hvor fx et forklæde er et godt værn mod stænk og pletter fra levnedsmidler og rengøringsmidler.

Overtrækssko til indendørs brug gør det muligt at beholde sine udendørs sko på under i køkkenet, ved rengøringen eller til hvad som helst. De beskytter både skoene og gulv og tæpper fra at udsættes for unødvendige mængder vand, ler og smuds.

Derfor skal du bruge latexhandsker

Ved at bruge latexhandsker beskytter du dig mod bakterier, kemikalier og meget andet. Handskerne beskytter desuden de ting, substanser eller personer, du rører ved.

En af de store fordele ved engangshandsker i latex er deres utrolige smidighed og elasticitet. De sidder tæt mod huden, og hvis der opstår et lille hul i handsken, trækker latexen sig sammen og reparerer sig selv. Handskerne tilpasser sig uden problem efter dine hænder, og da de er så tynde, går du ikke glip af følsomheden i fingrene, som man fx gør med gummihandsker. Det gør latexhandsker meget populære til arbejde, der kræver en grad af præcision, hvorfor de også er oplagte til detaljeret arbejde i køkkenet.

Latexhandsker er passende for både rengøring og håndtering af mad (dog ikke vineddike). De kan bruges til vandopløselige stoffer som brintoverilte, lud, glykol og nogle typer af syre. Hvis du har allergi mod latex, bør du naturligvis undgå at bruge handsker af latex.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>