Filetkniv/Sashimikniv, 24 cm, Tojiro Yanagi-Sashimi
Varenummer: F908
.
DKK 1.199,00 / stk
DKK 959,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Filetkniven er et must i et hvert veludstyret køkken. Med en god, skarp filetkniv kan du udskære tynde, fine skiver fisk, kød og endog tilvirke visse grøntsager.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Den lange, slanke kniv er både god til at filetere fisk og til at udskære sashimi. Kan også bruges til at flå fisk.

  Kniven er udstyret med et smalt blad, der er så langt, at du kan skære gennem en hel fisk i én bevægelse. Skæret er slebet med en meget skarp vinkel, der gør det nemt at skære ingrediensen i tynde skiver.

  Kniv fra serien Yanagi Sashimi med knivblad af Shirogami-stål. Stålet har et højt kulstofindhold og kan blive meget skarpt. Det holder ikke skarpheden helt så længe som fx VG10-stål, men det er let at føre tilbage til at være superskarpt på et godt, helst keramisk, strygestål.

  Skæftet er af japansk egetræ og er godt vandafvisende. Husk at træskæfter skal vedligeholdes med olie – fx vindruekerneolie, som ikke bliver harsk – eller hvid olie.

  Tojiro er til dig, der ikke går på kompromis med noget, uanset om knivbladet har 3 eller 63 lag stål. Stålet er udvalgt nøje til hver serie, og skæfterne er der kræset om. Holken på knivene passer perfekt, og nitter og skæfte er designet og afvejet, så du får knive med perfekt balance.

  Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes og bruges med omhu. Hårde emner som ben og tab på gulvet medfører risiko for skader på æggen.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Tojiro
  Serie Yanagi-Sashimi
  Type Filetkniv
  Stregkode 4960375039080
  Antal lag 2 lag
  Bladlængde mm 240
  Farve Lyst træ
  Hårdhed HrC 62 HRC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte Japansk egetræ
  Stål type Shirogami stål
 • f908_doc.pdf 78.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Filetknive