Bindegarn til madlavning
Bindegarn, Rullepølsegarn, kødsnor eller stegesnor bruges ofte til kød, fx ved tilberedning af pølser, steg og hel fisk med fyld. Når du binder en steg, bliver kødet stegt mere jævnt og får en flottere form. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Rullepølsegarn, rødt/hvidt, 325 m, 200 g
721
 
DKK 123,75 / ngl inkl. moms
DKK 99,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn, hvidt, 700 m, 3/14
723
 
DKK 186,25 / ngl inkl. moms
DKK 149,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn af hør, 135 m, 50 g
722
 
DKK 60,00 / æske inkl. moms
DKK 48,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn, Seaming, 7/4
720
 
DKK 73,75 / ngl inkl. moms
DKK 59,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn Seaming 7/3
719
 
DKK 73,75 / ngl inkl. moms
DKK 59,00 ekskl. moms
Bindegarn af hør i plastdåse, 175 m, 50 g
718
 
DKK 62,50 / ds inkl. moms
DKK 50,00 ekskl. moms
Sisalgarn, 500 g, Ikke til fødevarer, 2-625
725
 
DKK 60,00 / spl inkl. moms
DKK 48,00 ekskl. moms
Sisalgarn, 4,2 kg, Ikke til fødevarer, 3-300
726
 
DKK 373,75 / ngl inkl. moms
DKK 299,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn, 325 m, blåt/hvidt, 200 g
729
 
DKK 123,75 / ngl inkl. moms
DKK 99,00 ekskl. moms
Bomuldsgarn, 200 m, Ikke til fødevarer, 500 g, 6/6
730
 
DKK 159,00 / ngl inkl. moms
DKK 127,20 ekskl. moms
Rullepølsegarn, 325 m, grønt/hvidt, 200 g
728
 
DKK 123,75 / ngl inkl. moms
DKK 99,00 ekskl. moms
Rullepølsegarn, hvidt, 400 m, 3/8, 250 g
724
 
DKK 161,25 / ngl inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Viser 1 til 12 af 12

Bindegarn - hold på form og smag

Bindegarn / Rullepølsegarn / kødsnor eller stegesnor, bruges ofte til kød, fx ved tilberedning af pølser, fjerkræ, porcetta, steg og hel fisk med fyld. Men bindegarn viser sig også ofte være smart at bruge til meget andet og kan betragtes som et universalprodukt.

På denne side finder du derudover også et mindre udvalg af universalsnore i bomuld og sisal, der ikke skal bruges inden for madlavningen. Sisalgarn er et naturprodukt, der bruges til alt muligt, som at surre ting og sager sammen, fx aviser og pakker eller til at binde planter op i haven.

Sådan binder du en steg med bindegarn

Når du bruger garn eller snor til at binde en steg, bliver kødet stegt mere jævnt og får en flottere form. Du slipper derved for store forskelle i, hvor gennemstegt de forskellige dele af fx kyllingen er, eller ikke er.

  1. Begynd med at snurre garnet omkring den ene ende af stegen og binde det sammen med dobbeltknude. Sørg for at, det ene stykke er langt nok til at dække stegens langside.
  2. Sørg for, at det andet stykke af garnet er langt nok til at nå to gange rundt stegens langside, og klip det så over.
  3. Tag den lange del, og lav en øgle omkring stegen ca. 2 cm fra den første knude. Fæst øglen ved at folde det lange stykke garn rundt øglen og trække til.
  4. Gentag processen, og lav øgler ca. 2 cm fra hinanden langs stegen, træk til efter hver øgle - og gentag indtil, du når stegens anden ende.
  5. Vend så stegen over på den anden side, og tag fat om den kortere del af garnet, der sidder ved dobbeltknuden. Træk det ind under hver øgle, til du når til enden, hvor du binder begge dele af garnet sammen med dobbeltknude. Husk at stegen gerne må bindes ret hårdt, da kødet vil skrumpe sammen under stegningen.
  6. Når stegetiden er ovre, og stegen er ude af ovnen, så vent lidt med at klippe garnet af. Når stegen har hvilet, er det bare at klippe snoren af, fjerne den, skære stegen i skiver og servere.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>