Knivskede m/magnet 25x165 mm
Varenummer: 10070045
.
DKK 86,25 / krt
DKK 69,00 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Brug knivskeder til dine knive, så de ikke ligger og skurer mod hinanden, fx indeni tasken ved transport.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Bisbell Knivskede m/Magnet 25x165 mm

  Denne ikoniske knivskede er skabt til at beskytte dig og dine knive under alle forhold. Produktet er yderst slidstærkt og ser samtidig fantastisk ud.

  Knivskeden holder dine knive skarpere i længere tid ved at beskytte kanterne, når de opbevares i en skuffe eller et andet opbevaringssted. De hjælper også med at beskytte dig mod potentielle ulykker og sikrer, at din klinge forbliver lige så skarp som den dag, du puttede den væk.

  Den fås i sort med pebble-mønster på den ene side, mens den anden side er glat med et lille område, hvor du f.eks. kan skrive dit navn eller hvilken kniv der er opbevaret i beskytteren. Den er velegnet til de fleste små kokkeknive, men det er en god idé at måle din klinge, hvis du har en specifik yndlingskniv, du gerne vil beskytte.

  Beskyt dine knive og bevar deres skarphed med stil ved hjælp af denne Bisbell knivbeskytter. Denne flotte sag er det perfekte tilbehør til enhver, der værdsætter skarpe og velbeskyttede knive.

   

  Knive skal desuden både stryges og slibes

  En kvalitetskniv er en investering, der kan vare hele livet, hvis man tager sig godt af den, og god opbevaring og håndtering er afgørende. Vedligehold også dine knive ved hjælp af et strygestål, gerne hver gang du har brugt kniven. Så holder den sig skarp længere. Der er ikke brug for det store, 4-6 strøg er nok. Har du hårdtstålsknive, så er det vigtigt at bruge et keramisk strygestål.

  Er en kniv blevet helt sløv, så skal den dog slibes. Selv de dyreste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring.

  Har du spørgsmål om et køb?

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

  Kontakt kundeservice her >>

  Ekstra lang returret

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Bisbell
  Type Knivskede
  Stregkode 5017421000521
  Bredde mm 25
  Egenskab Til knive 165x25 mm
  Farve Sort
  Længde mm 165
  Materiale Polypropylen
Købt sammen med
Bestsellers i Knivmagneter