Sujihiki Oukokuryu Kokkekniv 260 mm 99 lag
Varenummer: RHOK206
.
DKK 6.199,00 / stk
DKK 4.959,20 ekskl. moms
  • Fri fragt* over 500.-
  • Returret 365 dage*
  • Hurtig levering fra eget lager
  • Køb online - byt nemt i butik
  • 100% sikker nethandel
  • Hjælp og support +45 33 24 11 22
  • Ryusen Hamono Oukokuryo Kokkekniv 26 cm

    Udtryksfulde, strålende smukke og skarphed i særklasse

    Blandt de mange eksklusive serier fra Ryusen Hamono, står Oukokuryu-knivserien som en sand mesterklasse. Serien er kendetegnet ved en kompromisløs tilgang til kvalitet, hvilket gør disse knive til nogle af verdens absolut bedste.

    Klingen er håndsmedet og udført i det rustfrie stål "Super Gold 2". Fremstillet ved avanceret pulvermetallurgi, sikrer dette stål en uovertruffen skarphed og en æg, der både er ekstremt holdbar og stærk.

    Med en klinge, der består af 99 lag damaskusstål, fremstillet af dygtige håndværkere, opnår knivene en unik damascering, som giver en dybde og skønhed, der hidtil er uset.

    Håndtaget er lavet af stabiliseret poppeltræ, kendt for sin smukke melerede årestruktur og knopper. Behandlet med harpiks og hærdet, er håndtaget modstandsdygtigt over for vand og temperaturændringer, hvilket sikrer en holdbarhed og skønhed, der komplementerer klingen på bedste vis.

    Oukokuryu-serien er en topklasse-model, der kompromisløst forfølger æstetik og kvalitet, samtidig med at den inkorporerer ånden af håndværk og 700 års smedetradition.

    Fra Sværd til Knive - 700 Års Japansk Knivhistorie

    Vi byder velkommen til Ryusen Hamono. Med rødder i Echizen, en af Japans vigtigste byer for knivmageri, er det en stor fornøjelse for os at kunne tilbyde dig disse knive, som bærer en lang og stolt tradition ind i det 21. århundrede.

    • BEMÆRK! For at få det maksimale ud af disse fantastiske japanske knive, skal de behandles med respekt og vedligeholdes korrekt. Med en kerne, der er så hård, er det vigtigt at passe godt på dit skæreværktøj. Hærdet stål har glasagtige egenskaber – det er ekstremt stærkt og har en enorm slidstyrke og skarphed under statiske forhold, men det tåler ikke hårdhændet brug. Undgå at vride, bøje eller slå med kniven, da andre knive er mere velegnede til sådanne formål.





    Opdag mere fra Ryusen Hamono her

  • Brand Ryusen Hamono
    Serie Oukokuryu
    Type Kokkekniv
    Antal lag 99
    Bladlængde mm 260
    Hårdhed HrC 62
    Info Sujihiki oversat: kødskærer
    Materiale Rustfrit stål/poppel
    Skæfte Stabiliseret poppeltræ
    Stål type SPG2
    Vægt gram 188
Bestsellers i Kokkeknive