Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 373,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 299,00
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Skiverne fra laksefileten eller den store skinke bliver pænest og mest ensartede med en specialkniv med langt blad. Med denne kniv kan du skære skiverne i én flydende bevægelse og servere de flotteste skiver.

Senjen Slicer-serien giver dig effektive lakse-/skinkeknive uden dikkedarer. Det er skarpe knive til lige så skarpe priser! Her får du klinger af lækkert pladestål og skæfter, der ligger supergodt i hånden. Slicer-serien fra vores eget Senjen-brand består af knive med skæfter i enten træ eller i sort eller lilla.

Vi giver dig vores garanti for en god skæreoplevelse og en pris, alle kan være med på.

3 ting at tænke på, når du køber en ny lakse-/skinkekniv

Vælg din kniv ud fra den længde, du har brug for. Knivens blad skal gerne være mindst 10 cm længere end emnets bredde. Derfor er 31 cm ofte et godt mål til skinke, for det giver dig mulighed for lange og præcise bevægelser.

Vælg en kniv med luftskær, der når helt ned til æggen. Dette sikrer, at du lettere trækker kniven igennem emnet. (Alternativet er en glat kniv, men så skal klingen være ultratynd.)

Når du har købt kniven, så husk altid at holde den ultraskarp. Så kan du skære og servere supertynde, flotte skiver.

Første slibning er gratis!

Kom med din kniv (tag fakturaen med), og vi sliber din Senjen Slicer (eller din Senjen Basis) en gang uden beregning, efter du har købt kniven.

Værd at vide om din nye kniv

Når det igen bliver tid til at slibe din nye Senjen Slicer-kniv, klarer vi det gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Brand Senjen
Serie Slicer
Info Tåler ikke opvaskemaskine
Type Lakse/Skinkekniv


Downloads
Fødevaredokumentation 0.70 MB

Relaterede produkter

Relaterede produkter

Lakseknive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Lakseknive

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål