Proptrækker, Laguoile, Skæfte af egetræ
Varenummer: LA107
.
DKK 2.248,75 / stk
DKK 1.799,00 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Hvis du spørger Laguiole, så hedder denne proptrækker noget så smukt som "Sommelierkniv", og det er ikke en spøg.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Proptrækkeren er designet i samarbejde med professionelle sommeliers for at give den en helt perfekt effektivitet, ergonomi og elegance.

  Knivbladet på denne proptrækker er skarpt slebet, så du nemt kan skære folien over på vinflasken. Proptrækkerens spiral har 5 snoninger og er velegnet til alle propper, også ømtålige propper fra årgangsvine.

  De fleste materialer, der er brugt til proptrækkeren, fx i skæftet af smukt egetræ, er naturlige, hvilket giver hver enkelt eksemplar sit eget unikke udtryk.

  Laguiole: Når kun det bedste er godt nok

  Man kan nemt se, at ens nye redskab fra Laguiole er skabt med en håndværksmæssig stolthed. Ethvert redskab fra Laguiole oser ganske enkelt af kvalitet, godt håndværk og tradition.

  Man kan nemt se, at ens nye redskab fra Laguiole er skabt med en håndværksmæssig stolthed. Ethvert redskab fra Laguiole oser ganske enkelt af kvalitet, godt håndværk og tradition.

  I de gode gamle dage, sad forskellige knivmagere langs floden i Laguiole og smedede og sleb deres knive. På ryggen af kniven lavede hver knivmager sit mønster og sin "bi", som Laguiole er kendt for.

  På skæftet havde man et kort, og det var foldeknive, som var beregnet til at fårehyrderne kunne tage med i marken, for der boede de mange dage i træk, så satte de kniven i en blok og kunne bede til gud (deraf korset)

  Laguiole navnet blev aldrig beskyttet og alle disse knivmagere gik konkurs.

  Tæt på Laguiole - kun 190 km væk ligger Thiers, som er kendt for at have flere knivfabrikker og producenter. Dette er det som de fleste opfatter som "rigtige Laguiole" i dag.

  For ca. 20 år siden blev man enige om at åbne en fabrik i Laguiole, denne hedder Forge de Laguiole, og fabrikken er opført i den mest weird bygning i Laguiole. De laver "klassikere" - men også meget moderne nyfortolkninger af knive, og så er de den eneste fabrik, der må bruge gammelt stål fra Eiffeltårnet til at lave knive. Prisen på en sådan kniv er meget, meget høj.

  Alle Laguiole knive har bien på ryggen og mange har korset, men ikke alle har vedligeholdt den tradition. 

   

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Forge De Laguiole
  Type Proptrækker
Købt sammen med
Bestsellers i Flaskeforseglere, proptrækkere og flaskeåbnere