Microplane rivejernssæt m. rivejern & mandolin
Varenummer: 36094
.
DKK 699,00 / stk
DKK 559,20 ekskl. moms
 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Microplane gavesæt med rivejern & mandolin

  Rivejernssættet fra Microplane Gourmet-serien indeholder et rivejern og en mandolin, der begge er udført i topkvalitet og med en ergonomisk tilgang, som efterhånden er sædvane for dem der kender Microplane.

  Den håndholdte skridsikre mandolin er perfekt til at lave 2mm fine og tynde skiver af fx kartofler, agurker, auberginer, courgette og meget mere. Den er udført i rustfrit stål og giver en stabil og sikker platform når du fx bruger den på et bord eller tallerken. Størrelsen er helt perfekt til at lave mundrette rodfrugt- og kartoffelchips. 

  Med rivejernet kan du let og elegant rive skræl fra citrusfrugter, for rivejernet har den perfekte dybde til opgaven, og derfor får du kun den bløde aromatiske skræl uden den hvide bitre del med når du bruger dette rivejern. Det er også perfekt til at rive hård ost, ja selv den hårdeste Parmesan Reggiano. Den er fx. ideel til at toppe spaghettien eller cæsarsalaten med lækker frískrevet ost. Den river også nemt hvidløg og chokolade.

  Håndtaget på både rivejern og mandolin ligger supergodt i hånden og er udført i en ”grov” stil, som sikrer et godt greb under brug. I spidsen af rivejernet finder du små gummi-dutter, så du nemt kan støtte rivejernet til et underlag uden at lave mærker. Både rivejern og mandolin kommer med et plastik-cover, som gør det nemt at opbevare dem og som både beskytter dig og de ultraskarpe skær.

  Begge er lavet i en topkvalitet stål og er barberbladsskarpe. De skærer sig hurtigt, nemt og præcist gennem både bløde og hårde emner, og helt uden at rive eller flå –

  En sand fornøjelse, men pas på fingrene.

  Køb evt. en slæde til sliceren her.

   

  Vedligehold

  Vi anbefaler ikke rengøring i opvaskemaskinen, også selvom at du vil kunne finde det modsatte fortalt på Microplanes egen hjemmeside. Vores oplevelse er, at det hurtigere gør dem sløve. 

  Vi anbefaler derimod, at du blot fjerner overskydende madrester og efterfølgende vasker dem af i hånden. Plastik-cover bør ikke vaskes i maskine.

   

   

 • Brand Microplane
  Serie Gourmet
  Type Rivejern
  Stregkode 0098399360942
  Farve Sort
  Materiale Rustfrit stål
 • 36094_doc.pdf 3,353.00 Kb
Købt sammen med