Santokukniv, 13,1 cm, Senjen Pro
Varenummer: 909131
Før DKK 1.249,00
DKK 899,00 / stk
DKK 719,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Santokukniven er en let, men stabil og skarp kniv, der er kendt for at være uhørt god til at skære præcist ved rutine- og detaljearbejde med frugt, grøntsager og mindre stykker fisk og kød. Den vante Santokubruger afvikler typisk opgaverne i køkkenet i et højere tempo, samtidig med at belastningen på håndleddet mindsker.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Bladet på Senjen Pro - Senjen-familiens hårdeste knivserie - er fremstillet af 67 lag damasceret stål med ATS-34-stål i kernen. Dette frembringer et yderst skarpt blad, samtidig med at det er relativt nemt at vedligeholde æggen.

  Hos H.W. Larsen er vi svært begejstrede for hele vores Senjen-familie, men Pro-serien har en særlig plads i vores hjerte. Vores skærsliber Benjamin Jensen har bygget prototypen til Pro-serien helt fra bunden. Stålet blev nøje udvalgt og produceret i præcis den vægt og de dimensioner, vi ønskede.

  Skæftetræet er gyldent sandeltræ, hvilket er en hård trætype, der måler imponerende 1780 pund på jankaskalaen. Den brede overkant på skæftet sikrer god kontrol over kniven, og de meget hårde og tætte fibre i sandeltræet gør det mere resistent over for fugt end blødere træsorter. Desuden er skæftet vakuumtørret og mættet i epoxy, således at det er bedst muligt sikret mod at krybe og sprække.

  De mange lag stål i klingen er smedet sammen ved hjælp af en meget krævende teknik, som i dag næsten kun ses på japanske knive – nemlig damascering. Metoden brugtes engang til at styrke sværdklinger inden kamp, og lever i dag videre inden for produktionen af knive, der på en gang er meget hårde og meget smidige.

  Senjen-serien består til 100 % af hårdtstålsknive pakket ind i godt, dansk design. Knivene i Senjen-serien er lavet til de professionelle med et prispunkt, der tiltaler alle. Vi har lagt stor vægt på perfekte klinger og supergod balance. Vi giver dig 1 års skarphedsgaranti og livstidsgaranti for støbefejl i stålet på alle vores Senjen-knive.

  Værd at vide om din nye kniv

  Selv de bedste knive vil med tiden have brug for at blive slebet. Til gengæld kan knive af høj kvalitet slibes næsten uendeligt mange gange. Det klarer vi gerne på vores professionelle sliberi, der har mere end 85 års erfaring. Læs om slibning hos H.W. Larsen >>

  Vigtigt: Vask aldrig dine knive i en opvaskemaskine! Det svarer til mord på dit værktøj. Knivene bliver ødelagte, og de tager faktisk skade efter bare én vask i en opvaskemaskine. Vask i stedet dine knive op i hånden efter brug, og tør dem af med et viskestykke.

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Senjen
  Serie Pro
  Type Santokukniv
  Stregkode 5704837019987
  Antal lag 67 lag
  Bladlængde mm 131
  Egenskab Dansk Design
  Farve Gylden
  Hårdhed HrC 60-61 HrC
  Info Tåler ikke opvaskemaskine
  Skæfte Gyldent sandeltræ
  Stål type ATS34
 • 909131_doc.pdf 1,414.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Santokuknive