Slibesten, Senjen, Dobbelt, Kornstørrelse 400/1000
Varenummer: 980410
.
DKK 449,00 / stk
DKK 359,20 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Grov/Mellemgrov slibesten fra vores eget mærke Senjen til dig, der er selvsikker nok til at slibe dine knive selv. Med den rette mængde teknik og tålmodighed bliver dine knives skarphed, som den var ved dit køb af knivene.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Slibesten kommer i forskellige kornstørrelser; jo grovere kornene er, desto mere materiale slibes der af knivens blad. En slibesten med kornstørrelse 400 er fx grovere end en med kornstørrelse 1000. I vores brede varesortiment kan du finde slibesten til ethvert tænkeligt behov; fra massive sten med samme gennemgående kornstørrelse og overflade til dobbeltsidede varianter med forskellige kornstørrelser - fra de groveste stene på omkring 220 til de ultrafine på omkring 8000 slibekorn.

  Du starter med den groveste kornstørrelse og afslutter med den fineste slibesten. Hvis du ikke har slebet den pågældende kniv i lang tid, bør du afsætte god tid til proceduren for at få det bedste resultat. Målet er jo en ensartet og jævn slibning af hele knivsæggen samt en effektiv slibning af selv det sløveste udstyr i din knivblok.

  Slibevinklen er alfa og omega

  Når man sliber i hånden, er det vigtigt at være yderst opmærksom på slibevinklen. Første skridt i slibeprocessen er, at du fugter slibestenen ved at lægge den i en skål med vand – minimum en halv time før brug. Visse typer af sten kan også med fordel lægges i blød i hvid, syrefri olie - det afhænger af knivtypen, stenen og ens egne præferencer. Dernæst skal du med et jævnt tryk bevæge knivens æg ned ad slibestenen i en passende vinkel, typisk 12-13 grader. Det er vigtigt at vide, hvilken vinkel kniven skal slibes i – det afhænger nemlig af knivens type. Og denne vinkel skal holdes meget konsekvent gennem hele processen.

  Spørg os om slibning

  Hos H.W. Larsen har vi over 85 års brancheerfaring med at levere knivskarpt køkkenudstyr til private og professionelle. Vi ved derfor udmærket, hvor vigtigt velslebne knivblade er for at sikre et velfungerende køkken og mindske dumme knivskader pga. sløvt udstyr.

  Med gode redskaber som vores slibesten har du mulighed for at genopfriske dine knive selv. Er du ikke 100 % tryg ved at anvende en slibesten selv, så giver vi dig gerne en hjælpende hånd med at udføre korrekt og optimal slibning af dit køkkenudstyr. Vi elsker nemlig skarpe knive og vil gerne sørge for, at dit udstyr fremstår så velslebent som muligt.

  Kontakt værkstedet her >>

  Alternativt kan du lade os slibe dine knive for dig. Så er du sikker på, at det bliver gjort præcist og professionelt. Læs mere om professionel slibning her >>

 • Brand Senjen
  Type Slibesten
  Stregkode 5704837025513
  Egenskab Dobbeltsidig
  Grovhed 400/1000
Købt sammen med
Bestsellers i Slibesten