Slibning af knive

H.W.Larsen - Danmarks ældste knivsliberi

Hos H.W. Larsen har vi slebet knive til de professionelle i en menneskealder. Det var faktisk netop som knivsliberi, at Henry Werner og Kirstine åbnede butikken og servicerede Kødbyens professionelle, helt tilbage i 1934.

Siden dengang er der sket meget med butikken, men meget er også forblevet det samme. Vi sliber stadigvæk knive for de professionelle og i dag opererer vi et fuldt professionelt og moderne knivsliberi med dygtige ansatte hvor kompetencer og kvalitet er i top. Noget ændrer sig aldrig – Vi elsker skarpt køkkenudstyr, og har en helt speciel forkærlighed for køkkenknive, som er vores hjertebarn.

 

Vi kan klare det meste!

Er knivens klinge ”chipset” efter for hårdt eller forkert brug, kan vi i langt de fleste tilfælde rette den op, så kniven kan bruges igen. Skulle klingen knække, er vi ofte i stand til at svejse den sammen igen.


 

SÅDAN GØR DU!

For at gøre de nemt for dig, har vi 3 forskellige måde at du kan bestille en slibning hos os:

 

1. Bestil på webshoppen

  1. Tilføj den/de ønskede slibeservice(s) til indkøbskurven - <<Se services her>>
  2. Gennemfør betalingen.
  3. Print din ordrebekræftelse, når din betaling er gennemført.
  4. Pak det eller de værktøj, du har bestilt slibning af, godt og forsvarligt ind og vedlæg ordrebekræftelsen. Køb evt. en fragtkasse her.
  5. Send pakken til: H.W.Larsen A/S, att. Værkstedet, Slagterboderne 15, 1716 København.
  6. Bemærk, skal sendes til vores fysiske adresse og ikke en pakkebox eller pakkeshop.

Vi sender dit/dine nyslebne redskaber retur til dig inden for 3 hverdage.

 

2. Aflever dine knive personligt

Aflever i Kødbyen eller i vores Outlet i Brøndby, og afhent igen 2 arbejdsdage senere, eller få slebet dine knive med det samme, mens du venter. Drop in-slibning udføres i vores værksted i Kødbyen. Du behøver ikke booke en tid, og vi giver kaffen mens du venter. Ønskes der slibning mens du venter, vil der dog blive pålagt et mindre gebyr.

Sliberiets åbningstider:

    • Mandag-Fredag: 07:30-17:00
    • Lørdag : 09:00 - 16:00

 

3. Køb en slibeæske og få gratis forsendelse

Køb en knivæske og vi betaler fragten når du sende dine knive til slibning hos os. Vi afregner når dine knive er slebet pivskarpe, og så sender vi dem retur til dig igen.

Ps. Ved indsendelse af færre end 4 knive, betales 99,- inkl. moms i ekspeditionsgebyr.


Din tilfredshed er vigtig for os

Vi kan imødekomme alle behov, også avancerede specialopgaver. Vi er stolte af vores håndværk, men vi sætter din tilfredshed højest. Hvis du mod forventning ikke finder vores slibning eller service tilfredsstillende, så kontakt os endelig. Din feedback er vigtig for os, og vi garanterer naturligvis pengene tilbage, hvis du efter at have talt med os stadig ikke er tilfreds. Det manglede da bare.

Hvorfor kan du ikke bare slibe selv?

Med mindre du er ekspert på området, så anbefaler vi dig, at du får os til at gøre det. Det kræver øvelse at slibe knive med den rigtige fingerfærdighed og finesse. Har du ikke helt styr på det, så risikerer du nemt at ødelægge dine knive. Vi er specialister i at slibe knive og ved præcis, hvordan det skal gøres. Vi garanterer dig, at vi ikke gør skade på dine knive, og at du får dem tilbage, som var de helt nye.


 

VI TILBYDER

SLIBNING
Læs mere & bestil keramisk slibning
VÅDSLIBNING
Læs mere & bestil vådslibning
VI SLIBER ALT
Sakse, mandolinknive, grillskær, rundknive, kødhakker m.m.:
GØR DET SELV
Værkstedet deler ud af deres viden

 

Knivnørder der elsker slibning af knive!

Vores knivnørder har rigtigt mange års erfaring og nørder hver dag med at optimere slibningen, og kan løse alle opgaver. Hvis du er usikker på, om vi kan klare opgaven for dig, så tøv ikke med at kontakte sliberiet.

  • Telefon: 5060 9625
  • Email: vaerk@hwl.dk.

Det koster intet at spørge. Længere nede her på siden kan den nysgerrige læse mere om de services, vi tilbyder, og flere grunde til hvorfor og hvordan du holder dine knive skarpe.

 


Vigtigt at vide, når vi har slebet dine knive

Når du har fået slebet dine knive helt skarpe hos os, så er der nogle ting, du selv kan gøre for at vedligeholde skarpheden.

  • For det første bør du aldrig putte dine skarpe knive i opvaskemaskinen. Vask dem op i hånden, og tør dem altid af med et viskestykke bagefter for at undgå rust. Lad dem derfor heller aldrig ligge i blød.
  • Brug altid et skærebræt, hvad end du skærer. Skærer du på et meget hårdt underlag (fx marmor eller aluminium), så er det uundgåeligt, at dine knive med tiden vil tage skade.
  • Brug kun dine knive til det, de oprindeligt egner sig til – dvs. ikke plast, ben og frostvarer.

 

Skærp dine knive - for sikkerheds skyld

Er du vant til at stå i køkkenet, så ved du også alt om, hvor meget det betyder med skarpe og velslebne knive. Det er langt fra en fornøjelse at arbejde med en sløv kniv, hvor du nærmest skal bruge alle dine kræfter for at skære en tomat over. Sløve knive kan desuden føre til uheld. Når du skal lægge store kræfter i at skære, er der en risiko for, at kniven glider fra dig, og pludselig har du skåret dig en dyb flænge i fingeren eller det, der er værre. Så selv om det kan lyde ulogisk, så er en skarp kniv faktisk vigtig for din egen sikkerhed.

 

- og for nydelsens skyld

Maden smager bedre, når du arbejder med skarpe knive, fordi saft og kraft bevares og ikke mases ud på skærebrættet. Derudover er madlavningen bare noget sjovere og noget nemmere med skarpe knive. Følelsen af en kniv der bare glider igennem grøntsagerne, helt uden at du behøver anstrenge dig, er simpelthen fantastisk. Det gør madlavningen til en sand nydelse.