Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Normal pris DKK 836,25 / Stk.
DKK 611,63 / Stk. inkl. moms Spar 224,63
Pris ekskl. moms DKK 489,30
-

Lager status

-
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 49,00,- inkl. moms

Produktinformation
Stegegaflen holder stegen på plads, når den skæres for og hjælper med at give flotte, ensartede skiver. Den er også god at have ved hånden, når du steger kød, der skal vendes under tilberedningen, som fx helstegt kylling eller flæskesteg.

F. Dicks Premier Plus-serie giver dig fuldsmedede knive med mere med skæfter af specialfremstillet kunststof, der minder om træ. Klingerne består af smedet, hårdt hærdet stål, der giver en ensartet stålstruktur. 

F. Dick er blandt verdens førende producenter af knive og andre redskaber med hårdt stål, der tåler hård håndtering. Ingen knive tåler at blive misbrugt, men F. Dicks fuldsmedede knive bør enhver kok, professionel såvel som passioneret hjemmekok, have i sin grundsamling. Premier Plus-serien giver dig blandt andet knive så kraftfulde, at du - uden de store anstrengelser - kan skære gennem så hårde dele som brusk.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Type Stegegaffel
Mål 18 cm
Egenskab Lige
Brand F. Dick
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Downloads
Fødevaredokumentation 0.75 MB

Køkkenredskaber, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Køkkenredskaber