
Dejskrabere af metal er meget holdbare og hygiejniske - og en sand nydelse at bruge, når dejen skal deles og skæres ud til boller i ens størrelse. Dejskrabere uden skaft er desuden supergode til at samle dejen, når du bager. Sidst men ikke mindst er en dejskraber af metal det indlysende værktøj til at skrabe dej op fra bagebordet, hvilket gør oprydningen til en leg.
Hvor mange forskellige slags dejskrabere, du har brug for, og hvilke størrelser de skal have, kommer an på dine unikke behov.
Hvis du ved, at du aldrig vil bage andet end rugbrød, bløde kager og fødselsdagsboller, så kan du sagtens nøjes med to dejskrabere; en med skaft eller en uden skaft med rundede hjørner til at få dej ud af skålen og over i en form - og en lille, lige skraber af metal eller plast til at dele bolledejen op i mindre stykker.
Hvis du derimod vil bage langt bagværk, som fx baguetter, eller vil bage større deje, kan det være meget brugbart med en lidt større skraber. Så får du nemt delt dejen op i passende mængder og længder.
Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.
Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.
Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!