Dejskrabere
Dejskrabere er uundværlige i ethvert køkken. Hvis du er glad for at bage, har du brug for mindst to slags. Læs mere nedenfor.

Dejskrabere - uundværlige værktøjer i bagekøkkenet

Dejskrabere kan være to forskellige ting: Enten er det et redskab med et rektangulært skæreblad af metal eller plastik med et håndtag af plastik eller træ, eller så er det et redskab med et langt skaft og et blødt blad af fx gummi. De to modeller har forskellige opgaver i køkkenet.

Fornøjelsen ved at have de rigtige redskaber

Det er dejligt at bage – i hvert fald, hvis man gør det rigtigt. Det er derimod IKKE dejligt at bage, når store mængder dej sætter sig fast mellem fingrene i stedet for at blive på bagebordet - eller når bagebordet er smurt ind i klistret dej, man nærmest skal have professionel hjælp til at få fjernet igen. Det er bestemt heller ikke dejligt, når man tager sit bagværk ud af ovnen, og halvdelen af ens boller eller småkager er brændte og halvdelen kun er halvt bagte, fordi de ikke blev lavet i samme størrelse. Til gengæld ER det virkelig dejligt at bage, når det går efter bogen – og man har de rigtige værktøjer til sin hjælp.

Det er der, dejskrabere i forskellige formater kommer ind i billedet. Når det kommer til bagning, er dejskrabere lige så elementære, som køkkenknive er det i madlavningen. En dejskraber med skaft er som bekendt uundværlig, når man skal skrabe dejen ud af skålen. Det er også en sand nydelse at bruge en dejskraber uden skaft, fx af metal, til at skære sin dej ud til boller i samme størrelse. Desuden er denne skraber eminent til at skrabe dej op fra bagebordet - og som værktøj til at samle dejen. Metalskrabere er meget holdbare og hygiejniske, mens dejskrabere af plastik er praktiske, fordi du kan være mere skødesløs, da de ikke lige så nemt ridser dit bagebord.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>