Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dejskærere

De rigtige redskaber gør det mere nydelsesfuldt og sjovt at kreere - og servere - bagværket. Læs mere nedenfor.

Dejskærere - let the good times roll

Hvis du er glad for at bage, så ved du, hvor vigtigt det er at have gode redskaber i køkkenet. Uden de rette redskaber er det meget sværere at få et tilfredsstillende resultat - og omvendt; MED de rigtige redskaber kan man både opnå langt mere professionelle resultater, samtidig som det bliver meget mere nydelsesfuldt og sjovt at kreere - og servere - bagværket.

Til perfekte kager - og meget andet

Med redskaberne, du ser på denne side, kan du fx lave flotte og ensartede kager, men også meget andet.

Med en prikrulle laver du nemt et flot mønster i din dej, hvis du fx bager knækbrød eller blot vil have et flot hulmønster i en dej til tærte, kager eller kiks. En gitterrulle bruges til udskæring af gitter af butterdej, når du vil dekorere en tærte med et gitter af dej. Og med en dejcutter kan du udskære perfekt formede kiks og mini-kager, eller hvorfor ikke bruge den til fondant eller hjemmelavet pasta?

Vælg en dejskærer af metal med 5 eller 7 hjul, hvis du vil dele lidt større voluminer op hurtigt. Vores dejskærere af metal er skarpe og giver et perfekt snit i dejen, samtidig som du er garanteret nøjagtig lige store stykker. Disse dejskærere kan justeres, så afstanden mellem hjulene bliver mindre eller større alt efter, hvordan du vil have det.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted. Er du klar til at tage dine bageevner til et nyt niveau, så er det rette udstyr helt afgørende for, hvor godt du vil lykkes. Derfor er det vigtigt både for smagens og udseendets skyld, at du prioriterer noget godt bageudstyr.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!