Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dejskærere

Suveræne dejskærer på hjul, med nedstopper eller prikker - selvfølgelig til suveræne priser.

 

Dejskærer

Hvis du er glad for at bage, så ved du også alt om, hvor vigtigt det er med en masse gode bageredskaber i køkkenet. Uden de rette redskaber er det svært at få et tilfredsstillende resultat, men heldigvis kan du finde alt det, du skal bruge lige her hos H.W.Larsen. På denne side finder du vores udvalg af dejskærere, der kan hjælpe dig med at lave nogle flotte kager. En dejskærer kan bruges til mange forskellige ting alt efter, hvilket bageprojekt du er i gang med. En ting der dog er sikker at, at en dejskærer eller to er helt uundværlig, så hvad end den nuværende trænger til en udskiftning, eller du har brug for en ny slags, kan du finde det her hos os.

Bliv mesterbager med en god dejskærer

Her på siden kan du vælge imellem mange forskellige typer af dejskærere, der er helt uundværlige for dig, der gerne vil udvikle dine bageevner. Måske er du vant til at bruge en dejskærer, men er det nyt for dig at bruge, vil du opdage en masse nye, spændende måder at bage på med hjælp af netop en dejskærer. Vælg imellem dejskærere med 5 eller 7 hjul, prikruller, gitterruller eller en croissantskærer. Vores dejskærer med hjul giver dig mulighed for at lave nogle perfekte snit i din dej, og samtidig mulighed for at lave nogle stykker, der med nøjagtighed er lige store. Dejskæreren kan justeres, så afstanden imellem hjulene bliver mindre eller større alt efter, hvad dit behov er.

Der er ingen tvivl om, at det kræver den helt store udstyrspakke at blive mesterbager. Og ikke nok med, at det rette udstyr er vigtigt i forhold til resultatet, så bliver bagningen pludselig også meget sjovere, når du får nogle perfekte resultater ved brug af det rigtige grej. Hos H.W.Larsen er vi stolte af at kunne byde dig indenfor i vores kæmpestore bageunivers, der ikke kun byder på et flot udvalg af dejskærere, men også meget andet. Du kan fx se nærmere på både kageforme, sprøjteposer, køkkenmaskiner og meget andet, der kan hjælpe dig med at nå alle dine mål i køkkenet.

Bestil hos os i dag

Alle vores produkter er fremstillet i nogle gode kvalitetsmaterialer, som du kan forvente at have glæde af i årevis. Derfor er vi også sikre på, du vil blive begejstret for din nye dejskærer her fra siden.

Vi sætter stor pris på, at du vælger at shoppe nyt bagegrej hos os, og derfor sørger vi for, at du modtager dine varer allerede inden for kun 2-5 hverdage. Yderligere tilbyder vi altid skarpe priser på fragt – så tøv ikke med at bestille, men send din ordre afsted i dag.