Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bageplader

Bageplader - Trænger de nuværende til en udskiftning?

Bageplader og bageriste

I enhver ovn er det ikke til at undvære en bageplade ellerto, og det samme gælder en bagerist. Det er nemlig her, du kan placere diversefade, hvori der er kød, grønsager eller måske en kage, der skal bages. Enbageplade kan holde sig pæn og brugbar i mange år, hvis du passer godt på denog sørger for at gøre den ren jævnligt. Sørg samtidig for at bruge bagepapireller et andet form for underlag, så pladen er mest muligt beskyttet imodsnavs. Dog sker det indimellem, at bagepladen bliver skæv, eller at fastbrændtsnavs er helt umuligt at få af, og det kan være på tide at købe nye bageplader.Det kan du heldigvis gøre lige her. Vi har nemlig samlet et flot udvalg afbageplader og bageriste, så gå på udkig her på siden i dag og find dem, derpasser til din ovn.

Vælg imellem forskellige bageplader her

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at dine nyebageplader passer til din ovn. Alle ovne er ikke ens, så undersøg, hvad målenepå din ovn er, inden du bestiller. Hos H.W.Larsen har vi bageplader i flereforskellige udgaver. Du kan vælg en helt klassisk bageplade i aluminium ellerrustfrit stål, eller du kan overveje en perforeret udgave med en silikonebelægning. Med en non stick-bageplade kan du være sikker på, at maden ellerbrødet mm. ikke klæber sig fast til bagepladen, samt at snavs og skidt erutrolig let at vaske af. Hvad bageriste angår, så har vi ligeledes nogle forskellige atbyde på. Nogle af dem er helt flade, imens andre er udstyret med fødder, så dukan stille pladen på bordet, og indholdet dermed hurtigere vil køle af pga. denluft, der er imellem bordet og risten.Når du skal rengøre din bageplade, kan du følge vores goderåd. Vi anbefaler at bruge almindelige skuresvampe og ikke stålsvampe,da sidstnævnte kan ridse pladen. Brug et godt ovnrens-middel – så kan du væresikker på, at du ikke gør noget forkert.

Find alt til dit køkken lige her

En bageplade er måske ikke en af de mest spændende ting atkøbe til køkkenet, men ikke desto mindre kan det være svært at undvære en.Heldigvis kan du hos os også finde et stort udvalg af mange andre ting og sagertil køkkenet. Vi har nemlig alt i køkkenudstyr og -redskaber, bageartikler, køkkenmaskinerog meget andet, der vil gøre din tid i køkkenet en lille smule sjovere. Findderfor alt det, du mangler og bestil det hjem i dag. Vi sender dine varerafsted i løbet af kun 2-5 hverdage, og du får altid fragten med til billigepenge.