Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bageplader og bageriste

Det er en lækker oplevelse at lave mad og bage brød på helt rene bageplader og bageriste. Læs mere nederst på siden.

Nye bageplader og riste frisker op

Hvis dine eksisterende bageplader er blevet slidte, skæve eller der sidder fastbrændte madrester, du ikke kan eller orker at få fjernet, så er det tid til at skifte dem ud. Det er en lækker oplevelse at lave mad og bage brød med helt rene bageplader og bageriste. En bageplade kan holde sig pæn og brugbar i mange år, hvis du passer godt på den og sørger for at gøre den ren jævnligt. Sørg også for at bruge bagepapir eller bagemåtter, så du beskytter pladen mest muligt mod madrester, der kan brænde sig fast i pladen.

Sådan vælger du dine nye bageplader

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at dine nye bageplader passer til din ovn. Alle ovne er ikke ens. Undersøg derfor, hvilke mål din ovn har, før du bestiller. Overvej derefter, hvilket materiale bagepladerne skal være lavet af.

Skal pladen være klassisk, af silikone eller med non-stick?

Du kan vælge mellem helt klassiske bageplader i aluminium eller rustfrit stål og mere moderne modeller af silikone eller med non-stick-belægning. Med en bageplade af silikone eller med non-stick-belægning kan du være sikker på, at maden eller bagværket ikke klæber sig fast til bagepladen, samt at det er utrolig let at rengøre pladen. Vi anbefaler rengøring med almindelige skuresvampe, ikke stålsvampe, til disse plader. Brug også et rengøringsmiddel lavet til ovne for at være sikker på, at du ikke gør noget forkert.

Skal der være huller i din nye bageplade?

Når en bageplade har perforeret bund, slipper fugt fra brød og kager nemmere væk, og luften cirkulerer bedre i ovnen. Det giver sprødere resultater og jævnere temperaturer i dit bagværk. Tænk derfor også over, om du vil have gavn af en perforeret bageplade. 

Har du også brug for en ny bagerist?

Overvej så, hvilken slags rist, der vil fungere bedst i dit køkken. Nogle af vores bageriste er helt flade, andre er udstyret med fødder, så du kan stille risten på et bord eller komfur, så maden eller bagværket hurtigere køler af ved hjælp af luften under risten.

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>