Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grydelapper og -handsker

Få maksimal kontrol i køkkenet og ved grillen med et par højkvalitative og flotte grydehandsker. Læs mere nedenfor.

Grydehandsker - køkkenets flotteste sikkerhedsudstyr

Hvis man skal nævne en ting, alle køkkener har til fælles, så er grydelapper og grydehandsker et rigtig godt bud. De er jo ganske umulige at leve uden. Grydelapper og grydehandsker sørger for, at du ikke brænder dig - og derfor ikke taber din færdiglavede middag eller dine nybagte boller ud over hele køkkengulvet.

Grydehandsker giver dig kontrol - også ved grillen

Vi fører primært grydehandsker, da de giver dig mere kontrol over madlavningen end almindelige grydelapper. Sørg for at hænge dine grydehandsker op tæt på komfuret/ovnen, så du altid nemt kan få fat på dem.

Grydehandsker er helt uundværlige i grillsæsonen, hvor der bliver lavet mad ved virkelig høje temperaturer. Flere af vores grydehandsker har manchetter, der er rigtig gode, når du arbejder over en grill, da de både beskytter hænderne og et godt stykke af armene.

Kvalitet man kan se

Når du investerer i nogle højkvalitative, flotte grydehandsker får du desuden en dekorativ detalje i dit køkken. Brug dem som en komplementerende indretningsdetalje, uanset om du er til den industrielle stil med mange elementer af rustfrit stål, eller du har et køkken kendetegnet af naturmaterialer. Vores grydehandsker er rustikke at se på og passer sammen med de allerfleste stile. 

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!