Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grydelapper og grydehandsker

Få maksimal kontrol i køkkenet og ved grillen med et par højkvalitative og flotte grydehandsker. Læs mere nedenfor.

Grydehandsker - køkkenets flotteste sikkerhedsudstyr

Hvis man skal nævne en ting, alle køkkener har til fælles, så er grydelapper og grydehandsker et rigtig godt bud. De er jo ganske umulige at leve uden. Grydelapper og grydehandsker sørger for, at du ikke brænder dig - og derfor ikke taber din færdiglavede middag eller dine nybagte boller ud over hele køkkengulvet.

Grydehandsker giver dig kontrol - også ved grillen

Vi fører primært grydehandsker, da de giver dig mere kontrol over madlavningen end almindelige grydelapper. Sørg for at hænge dine grydehandsker op tæt på komfuret/ovnen, så du altid nemt kan få fat på dem.

Grydehandsker er helt uundværlige i grillsæsonen, hvor der bliver lavet mad ved virkelig høje temperaturer. Flere af vores grydehandsker har manchetter, der er rigtig gode, når du arbejder over en grill, da de både beskytter hænderne og et godt stykke af armene.

Kvalitet man kan se

Når du investerer i nogle højkvalitative, flotte grydehandsker får du desuden en dekorativ detalje i dit køkken. Brug dem som en komplementerende indretningsdetalje, uanset om du er til den industrielle stil med mange elementer af rustfrit stål, eller du har et køkken kendetegnet af naturmaterialer. Vores grydehandsker er rustikke at se på og passer sammen med de allerfleste stile. 

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>