Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bagepensler

Bagepensler bruges til alt fra at pensle bagværk til at stryge kød og grøntsager med glaze og marinade. Læs mere nedenfor.

Pensler til bagværk og madlavning

En bagepensel bruges oftest til at pensle bagværk med æg, lige før det stilles i ovnen, men kan også sagtens bruges til fx smeltet chokolade og smør. Penslen er også til gavn, når du laver mad og skal stryge en råvare med glaze eller marinade - eller når du vil sørge for at din stegeolie eller smeltet smør bliver jævnt fordelt over den rillede stegeflade i en grillpande.

En kort eller en lang?

Det er en god idé at købe sig et sæt pensler til forskellige opgaver. En pensel med et kort håndtag giver dig god kontrol over bevægelserne og er det bedste valg til at pensle bagværk med gær, da de i mindre grad risikerer at give et for hårdt tryk, der kan gå ud over hæveprocessen. En bagepensel med et langt håndtag ligger til gengæld rigtig godt i hånden og er god at arbejde med, hvis du bruger den tæt på ovnen, grillen eller en varm pande, hvor det lange skaft mindsker risikoen for, at du brænder dig på arme og hænder. 

Naturmateriale eller syntetisk?

Pensler med børster af naturmaterialer er dejlige at bruge og bliver kun flottere med tiden, hvis du passer på dem. De skal vaskes op manuelt, da hårene kan filtre sig sammen i opvaskemaskinen. De skal også tørres grundigt af med et viskestykke, da rester af opvaskevand ellers nemt bliver siddende indeni hårene. Silikonpensler og pensler af andre syntetmaterialer er praktiske, da de ikke opsuger smage fra de råvarer, du bruger dem sammen med. De er også meget hygiejniske, da du kan vaske dem op i opvaskemaskinen.

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>