Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Bage- og dekorationsmåtter

Bagemåtter bliver liggende på bagebordet, når du ruller en dej, marcipan eller fondant ud på den. Vores dekorationsmåtter er skabeloner med mønstre, du overfører til det emne, du vil dekorere dine kager med. Læs mere nederst på denne side.

Bage- og dekorationsmåtter - til gode resultater i bagekøkkenet

Bagemåtter gør arbejdet med at rulle en dej ud nemmere, og da måtterne kan tåle høje temperaturer, er de også gode som genbrugbare alternativer til bagepapir på en bageplade med bagværk, der skal i ovnen.

Bagemåtter gør det tunge arbejde lettere

Bagemåtter af silikone eller andet non-stick er rigtig gode til at blive liggende på bagebordet, når du ruller en dej ud - og til fx marcipan og fondant, du bruger som overtræk på en kage. Det emne, du ruller ud, sætter sig desuden ikke fast i en bagemåtte, som det nemt gør på et meldrysset bagebord - og du får heller ikke en masse overflødigt mel med, der giver et mere hårdt og tørt resultat.

Bagemåtter fås både med og uden markeringer. Vi fører fx måtter med centimeter-angivelser og en bagemåtte med cirkler, der er formidabel til marengs og chokoladedekorationer til fx kager.

Pas på det lille bagværk

En bagemåtte er i øvrigt perfekt at bruge, når du laver småkager ved hjælp af udstikkere. Rul blot dejen ud på bagemåtten, stik kagerne ud, fjern overflødig dej, og læg så bagemåtten over på bagepladen inde i ovnen. Så slipper du for at løfte de enkelte småkager op fra bagebordet - og eliminerer risikoen for, at de går i stykker. 

Dekorationsmåtter - til eventyrlig dekoration af dine kager

Udover almindelige bagemåtter fører vi også dekorationmåtter, der er fantastisk sjove at arbejde med. Dekorationsmåtterne er skabeloner med forskellige mønstre, som du så kan overføre til det emne, du vil bruge som dekoration på dine kager. Man opnår mønsteret ved at rulle sit emne, fx marcipan eller fondant, ud på dekorationsmåtten og trækker så forsigtigt dekorationsmåtten af emnet.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>