Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 375,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Brændere

Der er rigtig mange madretter og bagværk, der bliver taget til et nyt niveau, når du karamelliserer. Læs mere nedenfor.

Gasbrænderen - giver mere finesse i køkkenet

Crème brûlée er en af de mest populære desserter overhovedet, særlig i hjemlandet Frankrig - og i Spanien i varianten Crema Catalana - men bestemt også i resten af verden.

Sætter prikken over i'et i dit dessertkøkken

Der er brug for en meget høj varme, når du skal lave sukkeret til et hårdt, karamelliseret lag øverst i din Crème brûlée. At dette lykkes, er selvfølgelig vigtigt, da det jo er kombinationen af den fløjlsbløde, kolde creme og det hårde, knasende karamellåg, der gør både Crème brûlée og Crema Catalana til ganske eventyrlige desserter.

Hvis du i det hele taget har passion for uimodståelige desserter, så er en gasbrænder et fantastisk værktøj til at opnå smage, der ellers ikke er mulige at opnå. Vil du fx lave en lækker citrontærte med marengslåg med et professionelt touch, så er en gasbrænder din genvej til det perfekte resultat. Desuden er brænderen en fornuftig investering, da den har langt flere anvendelsesmuligheder end blot at smelte sukker.

En gasbrænder giver kød og grøntsager en flot finish

Der er rigtig mange madretter og bagværk, der bliver taget til et nyt niveau, når du karamelliserer. Fx kan du bruge brænderen ved tilberedning af kød og ovnbagt laks. Det samme gælder fx for gratin - og for grøntsager som tomater og peberfrugter samt pommes duchesse, der er en meget elegant måde at servere kartoffelmos på. Du giver overfladen en tur med gasbrænderen før servering og kan så servere en ret med et mere professionelt udtryk. 

En gasbrænder er derfor den perfekte gaveide til personer, der elsker at eksperimentere i køkkenet - og et redskab, man garanteret kommer til at bruge ofte, hvis man er glad for at lave mad!

Men tilbage til den lækre crème brûlée!

Hvis man ikke har prøvet at lave desserten selv, så kan det se ud til at være lidt kompliceret. Men det er rent faktisk en meget nem dessert at lave - og som altid særlig nem, hvis man har det perfekte udstyr til at trylle i køkkenet.

Man kan i mangel på en brænder sætte sine ramekiner, eller hvilke forme man nu bruger til desserten, ind i ovnen på grillindstillingen, men det er både langt hurtigere og mere pålideligt at bruge en gasbrænder. Når du bruger en gasbrænder, er det en leg at lykkes med den perfekte karamellisering - og den perfekte Crème brûlée.

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!