Brændere
Der er rigtig mange madretter og bagværk, der bliver taget til et nyt niveau, når du karamelliserer. Læs mere nedenfor.
Popularitet
Gasdåse 350 gr. T/Power Jet
223502
 
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Lightergas 300 ml
2214202
 
DKK 23,75 / stk inkl. moms
DKK 19,00 ekskl. moms
Gasbrænder med låsfunktion, stor flamme
2122
 
DKK 536,25 / stk inkl. moms
DKK 429,00 ekskl. moms
Gasbrænder inkl. gastube, powerjet, vores mest kraftfulde model
LARSEN PRIS
2235
 
DKK 1.248,75 / stk inkl. moms
DKK 999,00 ekskl. moms
Brænder HWL 1100 grader
988
 
DKK 329,00 / stk inkl. moms
DKK 263,20 ekskl. moms
Gasbrænder, økonomiudgave
2060
 
DKK 436,25 / stk inkl. moms
DKK 349,00 ekskl. moms
Brænder t. lightergas m. sikkerhedsstop
68983
 
DKK 498,75 / stk inkl. moms
DKK 399,00 ekskl. moms
Brænder t. dåse HWL
989
 
DKK 449,00 / stk inkl. moms
DKK 359,20 ekskl. moms
Brænder hoved til flasker m. adaptor
68974
 
DKK 311,25 / stk inkl. moms
DKK 249,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Gasbrænderen - giver mere finesse i køkkenet

Crème brûlée er en af de mest populære desserter overhovedet, særlig i hjemlandet Frankrig - og i Spanien i varianten Crema Catalana - men bestemt også i resten af verden.

Sætter prikken over i'et i dit dessertkøkken

Der er brug for en meget høj varme, når du skal lave sukkeret til et hårdt, karamelliseret lag øverst i din Crème brûlée. At dette lykkes, er selvfølgelig vigtigt, da det jo er kombinationen af den fløjlsbløde, kolde creme og det hårde, knasende karamellåg, der gør både Crème brûlée og Crema Catalana til ganske eventyrlige desserter.

Hvis du i det hele taget har passion for uimodståelige desserter, så er en gasbrænder et fantastisk værktøj til at opnå smage, der ellers ikke er mulige at opnå. Vil du fx lave en lækker citrontærte med marengslåg med et professionelt touch, så er en gasbrænder din genvej til det perfekte resultat. Desuden er brænderen en fornuftig investering, da den har langt flere anvendelsesmuligheder end blot at smelte sukker.

En gasbrænder giver kød og grøntsager en flot finish

Der er rigtig mange madretter og bagværk, der bliver taget til et nyt niveau, når du karamelliserer. Fx kan du bruge brænderen ved tilberedning af kød og ovnbagt laks. Det samme gælder fx for gratin - og for grøntsager som tomater og peberfrugter samt pommes duchesse, der er en meget elegant måde at servere kartoffelmos på. Du giver overfladen en tur med gasbrænderen før servering og kan så servere en ret med et mere professionelt udtryk. 

En gasbrænder er derfor den perfekte gaveide til personer, der elsker at eksperimentere i køkkenet - og et redskab, man garanteret kommer til at bruge ofte, hvis man er glad for at lave mad!

Men tilbage til den lækre crème brûlée!

Hvis man ikke har prøvet at lave desserten selv, så kan det se ud til at være lidt kompliceret. Men det er rent faktisk en meget nem dessert at lave - og som altid særlig nem, hvis man har det perfekte udstyr til at trylle i køkkenet.

Man kan i mangel på en brænder sætte sine ramekiner, eller hvilke forme man nu bruger til desserten, ind i ovnen på grillindstillingen, men det er både langt hurtigere og mere pålideligt at bruge en gasbrænder. Når du bruger en gasbrænder, er det en leg at lykkes med den perfekte karamellisering - og den perfekte Crème brûlée.

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>