Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Flødeskumssprøjter

Lacor flødeskumssprøjte er det bedste til de profesionelle kokke. Lacor sifon sprøjte kan bruges til både kolde og varme ingredienser, som pisket cremer, saucer, fromage og alverdens andre lækkerier.

Flødeskumssprøjter og sifonflasker

Måske er du allerede en haj i køkkenet og ved alt om, hvordan man bedst og hurtigst laver flødeskum til desserter, en irish coffee eller noget helt tredje. Men det kan også være, du efterhånden bare er træt af altid at skulle finde piskeriset eller håndmixeren frem for selv at stå og lave flødeskum, hvilket ofte bliver et værre svineri. I så fald er det på tide at investere i en flødeskumssprøjte eller en sifonflaske. Med en god flødeskumssprøjte går det hele meget hurtigere og nemmere, og du slipper for at bruge det billige flødeskum på dåse, der alligevel ikke smager særlig meget af ægte flødeskum. Køber du forskellige mundstykker til flødeskumssprøjten, kan du eksperimentere med flotte dekorationer på dine kager.

Dyk derfor ned i vores udvalg her på siden i dag og find den sprøjte eller sifonflaske, du skal bruge.

Få ren og frisk flødeskum hver gang

Der er mange gode fordele ved at benytte flødeskumssprøjter og sifonflasker frem for den gammeldags metode eller den kedelige dåseflødeskum. Som sagt er det meget nemmere og hurtigere, men det giver dig også mulighed for at være kreativ og lave flotte flødeskumskreationer på dine kager. Det eneste, det kræver for at bruge flødeskumssprøjten er, at du hælder fløden over i beholderen. Du behøver ikke engang at piske den inden, og får du ikke brugt al flødeskummet, kan du sætte flasken direkte i køleskabet. Med en sifonflaske, kan du desuden være sikker på at få en ren og frisk flødeskum hver gang, og du kan være sikker på, at flødeskummet ikke er fyldt med diverse tilsætningsstoffer.

Her på siden kan du finde flødeskumssprøjter og diverse tilbehør. Sprøjterne kan bruges til både kold og varm flødeskum, men de virker ikke uden de rette patroner til, og dem kan du naturligvis også finde lige her. Vi tilbyder patroner af både 10, 24 og 50 stk. Med en flødeskumssprøjte er det sjovt og spændende at eksperimentere med kager i køkkenet. Må din flødeskum gerne smage lidt af lakrids, hindbær eller noget helt tredje, kan du nemt tilføje lidt ekstrakt til flødeskumssprøjten. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke tilsætter for meget væske, da du risikerer, at flødeskummet bliver fladt.

Køb hos H.W.Larsen

Hos os er det muligt at finde alverdens grej og udstyr til madlavning og bagning. Inden du klikker sin sifonflaske hjem, bør du derfor se nærmere på udvalget af bagepensler, dejskrabere, bageforme mm. Med alt det rette udstyr bliver det meget sjovere at bage, så kast dig over udvalget i dag. Vi sender dine varer afsted i løbet af få hverdage, og vidste du desuden, at vi tilbyder prismatch? Med prismatch kan du være sikker på, at du ikke betaler for meget for dine varer.