Flødeskumssprøjter
En sifon kan bruges til langt mere end blot flødeskum, fx mousse, sauce og suppe. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Flødeskumssprøjte 1,0 ltr termo/varme pro
LARSEN PRIS
1703ISI
 
DKK 1.099,00 / sæt inkl. moms
DKK 879,20 ekskl. moms
Dekorations sæt t. ISI flødeskumssprøjte
LARSEN PRIS
2715ISI
 
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Flødeskumssprøjte 0,5 RF
LARSEN PRIS
68404
 
DKK 899,00 / stk inkl. moms
DKK 719,20 ekskl. moms
Flødespray 1,0 ltr kolde produkter
LARSEN PRIS
1730ISI
 
DKK 949,00 / sæt inkl. moms
DKK 759,20 ekskl. moms
Flødeskumssprøjte 0,5 ltr termo/varme pr
LARSEN PRIS
1603ISI
 
DKK 999,00 / sæt inkl. moms
DKK 799,20 ekskl. moms
Flødekumssprøjte 0,5 ltr til kolde produ
LARSEN PRIS
1630ISI
 
DKK 899,00 / sæt inkl. moms
DKK 719,20 ekskl. moms
Fyldenåle RF t. ISI flødeskumssprøjte
LARSEN PRIS
2718ISI
 
DKK 249,00 / stk inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Gummiring rød m/øre til ISI flødeskums
LARSEN PRIS
2290IS
 
DKK 39,00 / stk inkl. moms
DKK 31,20 ekskl. moms
Tylle til Lacor flødeskumssprøjte
68404C
 
DKK 136,25 / stk inkl. moms
DKK 109,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Sifoner - ikke kun til flødeskum

Er du træt af altid at skulle finde håndmixeren eller piskeriset frem, når du skal lave flødeskum til en kage, mousse eller den varme chokolade?

Med en god flødeskumssprøjte skærer du flere minutter af forberedelsestiden, samtidig som du kan vinke et endeligt farvel til dåse-flødeskum af engangsmodel. Flødeskum på dåse fra et supermarked har ikke den helt ægte smag af flødeskum - fordi den ofte indeholder en del andre ingredienser end netop fløde for at forlænge holdbarheden.

Så nemt er det at lave flødeskum i en sifon

Ved at bruge en flødeskumssprøjte, også kendt som flødeskumssifon, frem for prefabrikeret flødeskum på dåse, ved du altid eksakt hvad, der kommer ud af sprøjten, i dette tilfælde helt ren piskefløde. Det er desuden supernemt at bruge en sifon til at lave flødeskum - uanset om det er traditionel fløde eller fløde lavet på fx havre.

Du hælder ganske enkelt piskefløde i beholderen og går i gang med din lagkage, en anden dessert eller toppingen til din varme chokolade, Irish Coffee eller hotshots. Den fløde, der ikke bliver brugt til skum, lader du bare stå i flasken. Flaskerne er tætsluttende og giver fløden en lang holdbarhed i køleskabet, op til 10 dage afhængig af flødens friskhed.

En sifon til mousse, sauce og suppe

Vidste du, at sifoner også kan bruges til meget andet end piskefløde? Naturligvis kan du give din chokolademousse - eller hvilken som helst anden mousse - en tur gennem din flødeskumssprøjte for at få en lækker, luftig konsistens. Og hvis du investerer i en sifon til både kold og varm brug, åbner der sig endnu flere muligheder.

Hvis du fx har præsteret en hjemmelavet Hollandaise eller Bearnaise, men synes den skal være luftigere, så er sifonen et helt genialt redskab. Eller hvorfor ikke lave en skummende suppe, som fx en lækker bisque på skaldyr? Ved hjælp af en sifon kan du opnå resultater med supper, du ellers kun kan opleve på restauranter.

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>