Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dejskrabere af plast

En dejskraber af plast et godt alternativ til den klassiske metalskraber og findes i flere forskellige modeller. Læs mere nederst på denne side.

Dejskrabere af plast

Hvis du vil være sikker på, at din bagning ikke går alt for hårdt ud over dit bagebord - særlig hvis dette er af træ - så er en dejskraber af plast et godt alternativ til den klassiske metalskraber. Dejskrabere uden skaft er generelt supergode til at samle dejen, når du bager. Plastskraberne kommer i flere designs, der giver dig forskellige muligheder; de afrundede er rigtig ferme til at få den sidste dej ud af skålen, de lige skrabere er perfekte til at dele bolledejen op i mindre bidder, og de takkede bruges fortrinsvis til dekoration af dit bagværk.

Hvilke dejskrabere har du brug for?

Hvor mange forskellige slags dejskrabere, du har brug for, og hvilke størrelser de skal have, kommer an på dine unikke behov.

Hvis du ved, at du aldrig vil bage andet end rugbrød, bløde kager og fødselsdagsboller, så kan du sagtens nøjes med to dejskrabere; en med skaft eller en uden skaft med rundede hjørner til at få dej ud af skålen og over i en form - og en lille, lige skraber af plast eller metal til at dele bolledejen op i mindre stykker.

Hvis du derimod vil bage langt bagværk, som fx baguetter, eller vil bage større deje, kan det være meget brugbart med en lidt større skraber. Så får du nemt delt dejen op i passende mængder og længder. 

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>