Dejspredere til crêpes og pandekager
Du bruger en dejspreder til at glatte din dej ud over din pandekageplade eller pandekagepande, så den bliver jævnt fordelt og rigtig tynd. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Crepepind 21x14 cm Bøg
1509000
 
DKK 27,50 / stk inkl. moms
DKK 22,00 ekskl. moms
Dejspreder til pandekageplade rund
71945
 
DKK 36,25 / stk inkl. moms
DKK 29,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Dejspredere - tynde, flotte pandekager og crêpes hver gang

Crêpes er ikke blot fransk for pandekager; en crêpe er en pandekage lavet på en dej med et højere indhold af æg i forhold til mel og mælk end de pandekager, de fleste skandinaver er vant til at spise. Det højere indhold af æg giver tyndere og meget sprøde pandekager, der både kan serveres som forret, hovedret og dessert, alt afhængig af hvad man fylder dem med og evt. smagsætter dejen med.

Det er let at lave crêpes, men vil man have et perfekt resultat hver gang, skal man have det rigtige udstyr. Du bruger en dejspreder til at glatte din dej ud over din pandekageplade eller pandekagepande, så den bliver jævnt fordelt og rigtig tynd. Hvis det er første gang, du skal til at arbejde med en dejspreder, så husk, at det kan tage lidt øvelse, før du får den perfekte teknik.

Giv ikke op - de perfekte, flotte, tynde og sprøde crêpes, pandekager, chapatis og blinis venter i din fremtid.

Se vores pandekageplader her >>

Se vores pandekagepander her >>

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>