Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dejspredere til crêpes og pandekager

Du bruger en dejspreder til at glatte din dej ud over din pandekageplade eller pandekagepande, så den bliver jævnt fordelt og rigtig tynd. Læs mere nederst på siden.

Dejspredere - tynde, flotte pandekager og crêpes hver gang

Crêpes er ikke blot fransk for pandekager; en crêpe er en pandekage lavet på en dej med et højere indhold af æg i forhold til mel og mælk end de pandekager, de fleste skandinaver er vant til at spise. Det højere indhold af æg giver tyndere og meget sprøde pandekager, der både kan serveres som forret, hovedret og dessert, alt afhængig af hvad man fylder dem med og evt. smagsætter dejen med.

Det er let at lave crêpes, men vil man have et perfekt resultat hver gang, skal man have det rigtige udstyr. Du bruger en dejspreder til at glatte din dej ud over din pandekageplade eller pandekagepande, så den bliver jævnt fordelt og rigtig tynd. Hvis det er første gang, du skal til at arbejde med en dejspreder, så husk, at det kan tage lidt øvelse, før du får den perfekte teknik.

Giv ikke op - de perfekte, flotte, tynde og sprøde crêpes, pandekager, chapatis og blinis venter i din fremtid.

Se vores pandekageplader her >>

Se vores pandekagepander her >>

Man kan altid blive bedre i køkkenet

Er du vild med at bage og lave mad, så har du nok det primære udstyr - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit madeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer i køkkenet!