Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Lange dejskrabere

Dejskraberen med skaft er et af køkkenets mest populære redskaber, da den er så brugervenlig og brugbar. Læs mere nederst på siden.

Dejskrabere med skaft

Dejskraberen med skaft er den dejskraber, de fleste er vant til at bruge i det daglige. Og med god grund - den er jo så brugervenlig og så brugbar. Ikke nok med at man kan bruge den til at få de sidste rester af dejen, flødeskummet eller saucen ud af en skål eller gryde uden at få noget på hænderne - en lang dejskraber kommer også i spil som et perfekt værktøj, når man fx udglatter fyld og overfladen på en lagkage.

Forskellige modeller kan forskellige ting

Det kan være en god ide at have lange dejskrabere i forskellige størrelser og modeller. De mindre er gode til arbejde med dekoration, fx frosting til cupcakes - desuden er de det bedste redskab for små, hjælpende børnehænder. Vi fører også skeformede dejskrabere, der er rigtig praktiske at bruge, når du fx skal temperere chokolade eller lave hjemmelavet karamel eller hjemmelavede bolsjer.

Hvilke andre slags dejskrabere har du brug for?

Hvor mange forskellige slags dejskrabere, du har brug for, og hvilke størrelser de skal have, kommer an på dine unikke behov.

Hvis du ved, at du aldrig vil bage andet end rugbrød, bløde kager og fødselsdagsboller, så kan du sagtens nøjes med to dejskrabere; en stor dejskraber med skaft eller en uden med rundede hjørner til at få dej ud af skålen og over i en form - og en lille, lige skraber af metal eller plast til at dele bolledejen op i mindre stykker.

Hvis du derimod vil bage langt bagværk, som fx baguetter, eller vil bage større deje, kan det være meget brugbart med en lidt større skraber. Så får du nemt delt dejen op i passende mængder og længder. 

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>