Lion Sabatier

Skal du have knive af allerhøjeste kvalitet, er franske Lion Sabatier et rigtigt godt bud. Læs mere nederst på siden.


Lion Sabatier - Suveræn fransk kvalitet

Sabatier også kaldet Lion Sabatier, er et franskt brand som byder på håndlavede knive og tilbehør af allerhøjeste kvalitet.

 

Brandet blev registreret som det første Sabartier-varemærke allerede i 1812 og er det eneste, der må anvende løven som symbol. Løven er dyrenes konge og står for styrke, smidighed og overlegenhed - det er netop kvaliteter der er karakteristiske for knivene.

 

Sabatier knive til alle formål

Knivene har en optimal vægt og balance med et skaft i wengetræ, der gør at de ligger behageligt i hånden.

 

Med en klinge i hårdt rustfrit stål er knivene ekstremt modstandsdygtig over for korrosion og andre påvirkninger. Det giver dig et holdbart knivsæt, der kan bruges igen og igen, år efter år.

 

Alle Lion Sabatier knive er helsmedet, dvs. ét stykke metal fra knivspids til bund af skaft, hvilket giver kniven en helt unik balance og kontrol.

 

Skaftet er produceret i Polyoxymethylene (POM) hvilket udemærker sig med en meget hård, robust overflade som er opsat med tre gennemgående stålnitter.

Lion Sabatier fokuserer på, at knivene ligger godt i hånden selv efter flere timers brug. Netop derfor er knivene også populære hos mange kokke verden over.

 

Pas godt på dine Sabatier knive

Knivene tåler ikke opvaskemaskine. Vi anbefaler, at du vasker knivene op i hånden.