Scanpan gryde & pande

Scanpan Gryder & Pander

- Dansk håndværk siden 1956

I mere end 60 år har Scanpan inspireret til madglæde i køkkenet - lige fra den første pande blev skabt i 1956.

Scanpan leverer kompromisløst køkkengrej og tilbehør til alle typer køkkener og er en af verdens førende producenter af non-stick produkter.

Deres gryder og pander er skabt med unikke håndværkteknikker i tidløst og samtidig funktionelt udstyr til det moderne køkken - både til private husholdninger og storkøkkener.

Scanpan i højeste kvalitet

-Aluminiumsprodukter i rustfrit stål, kobber og med non-stick belægning.


For at sikre den højeste kvalitetsstandard, brugervenlighed og moderne design, har Scanpan i samarbejde med profesionelle kokke udviklet stribevis af gryder, stegepander, wokker og bradepander med høje krav til funktionalitet og holdbarhed.

Siden 1956 har Scanpan trykstøbt aluminiumsprodukter med non-stick belægning. Til fremstillingen opvarmes barrer af genbrugsaluminium til flydende form, hvorefter det ved håndkraft hældes i en støbeform og trykstøbes under 250 tons tryk. Denne unikke støbeteknik sikrer den perfekt madlavning med en helt jævn varmefordeling.

Scanpans unikke nonstick-belægning består af flere lag, som smeltes sammen til én solid overflade, hvilket gør panden meget slidstærk og nem at rengøre.

Belægningen er lavet af keramisk titanium, som er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for ridser og slitage. Denne belægning sikrer også, at maden ikke hænger fast i panden og at rengøringen er nem og hurtig.

Sidst men ikke mindst gør belægningen det muligt at skære ned på fedtstoffet under tilberedningen.

Scanpan pander til ethvert formål

Lige meget hvad du skal tilberede, har vi en Scanpan pande til dit behov af høj kvalitet.

Der er de klassiske stegepander til at stege æg, pølse og grøntsager.

Der er den kendte Scanpan med induktion til et induktionskomfur for særlig hurtig opvarmning og almindelige sauterpander og bradepander.

Dertil har vi både pander med låg, grillpander, paellapander, wok og sauteuse pander.

Det store udvalg gør det muligt at lave retter fra stort set alle verdenshjørner - hjemme i dit køkken.

Find den rette Scanpan pande

Scanpan har udviklet pander gennem omhyggelig testning og professionel feedback, så overfladen og materialet er ovnfast og særdeles robust.

Der findes mange forskellige serier indenfor Scanpan pander, TecnIQ, IQ, CTX, Classic og PRO IQ-serien. De har alle forskellige specielt udviklede teknologier, som gør dem i stand til at tilberede mad efter dine behov.

Classic-serien er det klassiske og mest almindelige køkkengrej, mens PRO IQ, CTX og TecnIQ er udviklet til den passionerede madelsker og køkkenentusiast, der gerne vil have køkkenudstyr, uden at prisen bliver det afgørende.

Induktion

Induktion er fremtidens varmeoverførsel og Scanpans gryder og pander med induktion er særligt effektive.

Det gælder både bradepanden, kasserollen, stegepanden, gryderne og sauterpanden med induktion.

Pander og gryder med induktion virker også på normale komfurer uden induktion, mens pander og gryder uden induktion ikke virker på induktionskomfurer.

Du kan derfor roligt købe induktions gryder og pander, da de virker til alle komfurer.

Scanpan køkkenudstyr holder til de højeste temperaturer

Meget af Scanpans koge- og stegegrej har en særdeles holdbar non-stick belægning. Det får du glæde af i mange år og specielt når du tilbereder lidt skrøbelige råvarer som fx fisk.

Du skal også være opmærksom på, at belægningen er så stærk, at du kan bruge køkkenredskaber af metal uden at ødelægge den og den tåler temperaturer helt op til 260 °C, så selvom Scanpan produkterne har belægning, kan du sagtens bruge dem i ovnen eller på grillen.