Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Villeroy & Boch


CHÂTEAU SEPTFONTAINES
- Klassisk og eksklusiv kollektion

Siden 1748 har Villeroy & Boch været synonym med kvalitet og eksklusiv æstetik. Den klasisssike og eksklusive kollektion Château Septfontaines kobles ofte sammen med starten på Villeroy Boch's succeshistorie. Kollektionen er inspireret af Château de Septfontaine i Luxembourg, som genfortolker denne kollektion i et traditionelt art deco-mønster, for at producere en moderne klassiker, baseret på et samspil mellem hvidt Premium Bone Porcelæn, en fin 20 karat guldkant og en mat overfladefinish.


- Klassisk deco design i moderne stil
- Fremstillet i Premium Bone Porcelæn, som er den fineste type porcelæn*
- Håndmalet 20 karat guld kant
- Mat reflief mønster, takket være en unik dekorationsteknik
- Tåler opvaskemaskine, takket være Villeroy&Boch “Inglaze Gold” teknologi

 

*Bone Porcelæn har en lysere hvid farve end almindelig porcelæn. Den lysere farve fremhæver farverne i maden. Porcelænet er tyndere end almindelig porcelæn men ekstremt holdbart.

 

Vi giver 10 års kantskårsgaranti på alt porcelæn fra Villeroy & Boch.
(Garantien gælder ikke almindelig slitage)


Med Villeroy & Bochs serviceprodukter af høj kvalitet bliver almindelige og endda særlige lejligheder endnu mere festlige.


Fra bagning og madlavning til borddækning og servering - gør hvert måltid til en fornøjelse med førsteklasses bordservice. Det er vigtigt at have de perfekte fade og bestik, de rigtige vinglas og den mest stilfulde boligindretning til dine særlige lejligheder.

 

Oplev det store udvalg af Dining & Lifestyle-produkter fra Villeroy & Boch og find alt, hvad du har brug for til enhver begivenhed - fra enkle hverdagsmiddage til formelle og ekstravagante middage. Forvandl almindelige sommergrillfester til unikke begivenheder eller skab en eksotisk stemning ved dit spisebord.

 

Med den elegante stil og førsteklasses kvalitet vil Villeroy & Boch service få dig til at dække et ekstraordinært bord og underholde hver eneste dag i ugen.