Produktinformation
Chokoladeform
Chokoladeformene er støbt i polycabonat, der et stærkt holdbart materiale. I formen kan der støbes op til 24 stykker af gangen. Chokoladeformene rengøres let med varmt vand, men brug aldrig opvaskemiddel, da det kan få de fyldte chokolader til at hænge fast. Tør den efterfølgende af med en ren klud og eftertør den derefter med vat for at sikre at evt. kalk i rillerne bliver fjernet, evt. rester vil give mærker næste gang. Inden du sætter chokoladen til afkølingen skal du skrabe overfladen ren for chokolade, da du elles kan få problemer med at få chokoladen ud af formen. Sæt formen i køleskabet og lad så chokoladen stivne helt. Chokoladerne vendes ud, ved at vende formen og banke let mod et bord hvor der er lagt et viskestykke, som en form for sikkerhedsnet, der griber chokoladerne.
Specifikationer
Type | Chokoladeform |
Brand | Bourgeat |
Materiale | Polycarbonat |
Antal | 24 stk. |
Egenskab | 6 forskellige |
Mål | 27,5x17,5 cm |
Downloads
Fødevaredokumentation | 0.37 MB |