Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Chokoladeudstyr

Chokolader smager bedst, når de er lavet med respekt for håndværket - med sjæl, omsorg og gode råvarer. Læs mere nederst på denne side.

Chokoladeudstyr, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Chokoladeudstyr

Chokolade for altid!

Er du en af dem, der ikke kan få nok af chokolade og gerne vil kunne lave dine egne chokoladekreationer, så er du kommet til det rigtige sted. Når du først er kommet i gang, vil du opleve, at dine egne chokolader, hjemmelavede med sjæl, omsorg og gode råvarer, bare smager bedst. 

Håndværk og kvalitet går hånd i hånd

Når du har skaffet det rigtige udstyr, og de rigtige ingredienser er på plads, er det tid til at gå i gang med håndværket. Al fremstilling, der laves i hånden er håndværk, og hvor flot dit håndværk bliver, kommer både meget an på det udstyr, du bruger - og de råvarer, der indgår i fremstillingen. Hvis du bruger fx kakaosmør af god kvalitet, er du allerede godt på vej. Det gælder selvfølgelig også de råvarer, du bruger til at give dine hjemmelavede chokolader forskellige smage eller som fyld, fx citronskal, tørrede bær, nødder og marcipan (som også nemt kan laves fra bunden). Det kan kræve lidt øvelse, før du opnår resultater, der ser helt professionelle ud, men mindre kan bestemt også gøre det.

Hvis du er decideret chokoladenørd, vil du desuden have hurtig adgang til dit næste chokofix, helt uden de mange tilsætningsstoffer, du ofte får med, hvis du køber fabriksfremstillet chokolade. Smart!

Hvordan skal dine chokolader opbevares?

Husk at opbevare dine chokolader rigtigt. Hvis du opbevarer dine chokolader ved en maksimal temperatur på 16 grader, ligger holdbarheden et sted mellem 6-8 uger.

Tip: Organiske materialer er ikke altid forudsigelige, og når man er ny inden for chokoladeproduktion, kan det ske, at chokolademassen pure nægter at størkne. Smid for den sags skyld ikke den dyrebare chokolademasse ud. Stil i stedet blot chokoladen ind i fryseren, og lad den stå der, til den skal spises. Hvis bare chokolademassen smager godt, vil også de frosne chokolader smage udmærket.

Willy Wonka ville blive lyrisk

Vi tilbyder chokoladevarmere både til professionel og privat brug – og til alle budgetter. Med en chokoladevarmer sørger du nemt for, at chokoladen har den ønskede temperatur, før du fx fylder dine forme. Derved sikrer du, at chokoladerne nemt slipper formen, når de er størknet. Hvis du vil servere din chokolade varm, tilbyder vi også chokoladefontæner i to prisklasser.

Se chokoladevarmere og fontæner her >> 

Find dine nye chokoladeforme med alle tænkelige motiver. Vi har et kæmpe udbud - fra de klassiske til anderledes forme og forme, børnene vil elske.

Se vores chokoladeforme her >> 

Det er meget vigtigt at have et passende redskab, når du skal dyppe dine chokolader i et lag flydende chokolade, der hjælper dig med at få det rigtige håndelag og hurtigt giver chokoladerne et jævnt, ensartet chokoladeovertræk.

Se vores chokoladegafler her >>

Tag også et kig på vores overføringsark, som giver din chokolade en glinsende overflade med det smukke mønster, du ser på arket. Du kan bruge overføringsark både til chokolader og til kagedekorationer af chokolade, hvor du virkelig kan opnå et imponerende resultat.

Se vores overføringsark her >> 

Find dit favoritudstyr hos H.W.Larsen

Nu har du måske fundet det udstyr, du ledte efter. Hos H.W.Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit chokoladeeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine chokoladekreationer!