Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Chokoladeredskaber

Finishen er en kæmpe faktor, når du laver chokolader. Med chokoladegafler får du et jævnt, ensartet chokoladeovertræk. Læs mere nederst på siden.

Chokoladegafler - til præsentable chokolader

Finishen er en kæmpe faktor, når det kommer til at lave chokolader. Det er derfor meget vigtigt at have et passende redskab, når du skal dyppe dine chokolader og give dem et lag flydende chokolade.

Med chokoladegafler får du lettere det rigtige håndelag, så du hurtigt kan give chokoladerne et jævnt, ensartet chokoladeovertræk forud for en evt. dekoration. Lad derfor ikke en mangel på redskaber være det, der hindrer dig fra at lykkes med at lave chokolader. 

Husker du alt, du har brug for?

Find dine nye chokoladeforme med alle tænkelige motiver. Vi har et kæmpe udbud - fra de klassiske til anderledes forme og forme, børnene vil elske.

Se vores chokoladeforme her >> 

Vi tilbyder chokoladevarmere både til professionel og privat brug – og til alle budgetter. Med en chokoladevarmer sørger du nemt for, at chokoladen har den ønskede temperatur, før du fylder dine forme. Derved sikrer du, at chokoladerne nemt slipper formen, når de er størknet. Hvis du vil servere din chokolade varm, tilbyder vi også chokoladefontæner i to prisklasser.

Se vores chokoladevarmere og fontæner her >> 

Tag også et kig på vores overføringsark, som giver din chokolade en glinsende overflade med det smukke mønster, du ser på arket. Du kan bruge overføringsark både til chokolader og til kagedekorationer af chokolade, hvor du virkelig kan opnå et imponerende resultat.

Se vores overføringsark her >> 

Find dit favoritudstyr hos H.W.Larsen

Nu har du måske fundet det udstyr, du ledte efter. Hos H.W.Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit chokoladeeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine chokoladekreationer!