Chokoladevarmere og -fontæner
Temperatur er alfa og omega, når man smelter chokolade. En chokoladevarmer sikrer dig et ensartet resultat hver gang. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Chokoladevarmer 1 ltr. 50 W 29x22x12 cm
69317
 
DKK 423,75 / stk inkl. moms
DKK 339,00 ekskl. moms
Chokoladevarmer til 3 flasker
LARSEN PRIS
MCV3
 
DKK 8.112,50 / stk inkl. moms
DKK 6.490,00 ekskl. moms
Chokoladevarmer til 1 flaske
LARSEN PRIS
MCV1
 
DKK 3.237,50 / stk inkl. moms
DKK 2.590,00 ekskl. moms
Chokoladevarmer til 2 flasker
LARSEN PRIS
MCV2
 
DKK 5.737,50 / stk inkl. moms
DKK 4.590,00 ekskl. moms
Chokoladevarmer 3,5 ltr Ø25 cm 4 knapper
260432
 
DKK 6.498,75 / stk inkl. moms
DKK 5.199,00 ekskl. moms
Chokoladefontæne 30 cm 40-50 grader
69318
 
DKK 873,75 / stk inkl. moms
DKK 699,00 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Chokoladevarmere - til pålidelige resultater i dit chokoladeværksted

Når det kommer til at smelte chokolade, er temperatur er alfa og omega. Det er vigtigt, at man smelter chokolade ved ret lave temperaturer og - hvis man gør det i hånden - rører rundt hele tiden, indtil den er smeltet. Hvis man prøver at smelte chokolade ved for høje temperaturer, vil den blive ødelagt og kan ikke reddes. Med en chokoladevarmer sørger du nemt for, at chokoladen har den ønskede temperatur, før du fx fylder dine chokoladeforme. Derved sikrer du, at chokoladerne nemt slipper formen, når de er størknet. 

Skal du have en ny maskine i køkkenet?

Ja - hvis du vil være sikker på at få et pålideligt resultat, når du laver chokolade. Man kan selvfølgelig nøjes med at smelte chokolade i vandbad, men hvis man vil arbejde med chokolade mere end blot en sjælden gang i mellem – eller man har i sinde at lave større mængder, så kan det være en rigtig fornuftig investering at skaffe sig en chokoladevarmer. Det mindsker stress og frustration i køkkenet, og gør arbejdet til en større fornøjelse.

Vi tilbyder chokoladevarmere både til professionel og privat brug – og til alle budgetter. Og hvis du rigtig vil skabe en feststemning og servere din chokolade i flydende form, tilbyder vi også chokoladefontæner i to prisklasser.

Husk alt, du har brug for

Find dine nye chokoladeforme med alle tænkelige motiver. Vi har et kæmpe udbud - fra de klassiske til anderledes forme og forme, børnene vil elske.

Se vores chokoladeforme her >> 

Det er meget vigtigt at have et passende redskab, når du skal dyppe dine chokolader i et lag flydende chokolade, der hjælper dig med at få det rigtige håndelag og hurtigt giver chokoladerne et jævnt, ensartet chokoladeovertræk.

Se vores chokoladegafler her >>

Find dit favoritudstyr hos H.W.Larsen

Nu har du måske fundet det udstyr, du ledte efter. Hos H.W.Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit chokoladeeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine chokoladekreationer!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>