Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Chokoladeforme

Mmm..et stykke chokolade! Formet som julemand, muslingeskaller, diamanter, tønder - vi har mange varianter af chokoladeforme.

Chokoladeforme

Får du gæster i weekenden, og drømmer du om at lave din egenchokolade, som du kan servere for dem, så får du brug for nogle godechokoladeforme. Med chokoladeforme kan du lave fyldte chokolader, der lignerdem, du kan købe i butikkerne. Det vil helt sikkert imponere dine gæster, ogsammen kan I nyde dine små chokolade-mesterværker. De fleste ting smager barebedre, når de er hjemmelavede, og det samme gælder for chokolade. Chokoladeformeer desuden utroligt nemme at bruge, og chokoladen kan nemt pressen ud afformet, når det er størknet.
Når du dykker ned her på siden, vil du opdage, at vores chokoladeforme i højgrad egner sig til sjove eksperimenter sammen med børn. Flere af formene ernemlig med legetøj, halloween-figurer eller julemotiver, som dit barn heltsikkert vil elske at lave chokolade af.

Chokoladeforme til fyldt chokolade

Er du en af dem, der ikke kan få nok af chokolade, så er dusikkert også vild med fyldte chokolader. Flere af vores chokoladeforme er dybenok til, at du netop kan komme fyld i. Det kan fx være i form af nødder ellermarcipan, der som regel altid er et hit. Her på siden kan du vælge at købe engod portion hjem af den samme type form, eller du kan vælge en plade medforskellige motiver. De fleste af vores chokoladeforme er fremstillet i en blødsilikone, der gør det nemt både at få chokoladen ud af formen, men også at gøreformen ren efterfølgende. Silikone er nem at arbejde med, og det er det også,når det kommer til chokoladeforme.Chokoladeforme i hård plast kan være lidt vanskeligere atarbejde med. Disse forme kan først og fremmest gå i stykker, hvis du taber dem.Derudover er det vigtigt, at få chokoladen tempereret korrekt, inden det kommesi formen. Ellers kan det være utrolig svært at få chokoladerne ud formen igen. Nårdu er færdig med at bruge dine chokoladeforme, så sørg for at gøre dem rene ien god, varm temperatur, som dog ikke bliver skoldende. For høj temperatur kannemlig medvirke til, at formene hurtigere går i stykker.

Køb til skarpe priser lige her

Hos H.W.Larsen sætter vi stor pris på vores kunder. Vi erglade for, at du vælger at handle hos os, og derfor sørger vi altid for godepriser til dig. Glem ikke, at du hos os også kan finde mange andre former forbageudstyr som fx kageforme, sprøjteposer,opsatse og meget andet. Med udstyr fra os kan du virkelig udvikle dine evner ikøkkenet, så hold dig ikke tilbage, men bestil i dag. Vi sidder klar til atmodtage din bestilling, og vi bestræber os altid på at levere i løbet af 2-5hverdage.