Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Spisemøbler

Selvom jeres vigtigste inventar vel nok er det, I arbejder med bag kulisserne, skal jeres gæsters møbler naturligvis også være i orden. Her finder I vores sortiment af møbler, der er praktiske både for jeres gæster og for jer. Læs mere nederst på siden.

Spisemøbler - det inventar, jeres gæster ser

Her finder I vores sortiment af møbler tiltænkt servering for gæster i jeres restaurant, kantine eller på jeres udeservering. Selvom jeres vigtigste inventar vel nok er det, I arbejder med bag kulisserne, skal det inventar, I præsenterer for jeres gæster naturligvis også være i orden.

Vi har ved udvælgelsen af vores sortiment lagt vægt på møbler, der er praktiske både for jeres gæster og for jer.

Stole og mindre borde eller bord-bænkesæt?

Det er ofte et godt valg at møblere med bord-bænkesæt, når man vil sørge for en maksimal pladsudnyttelse. Bord-bænkesættene garanterer, at I har plads til de gæster, sættene er beregnet til, samtidig med at sættene er meget nemme at rengøre - og de ofte kan blive stående uden for døgnet rundt.

Har I lidt mere plads, eller I bare vil have mere fleksibilitet, har vi også et stort udvalg af stole og mindre borde. Alle vores stole er i klassiske designs, der matcher enhver indretning, og så er de både lette, stabelbare og nemme at rengøre. 

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W.Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>