Honningsnurrer
Honning har mange gode egenskaber - men at det klistrer er ikke en af dem. Honningsnurrer er designede til at øse honning op uden at spilde. Snurren fungerer i øvrigt lige så godt til sirup. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Honning / sirups spindel 16 cm Oliventræ
6097520
 
DKK 61,25 / stk inkl. moms
DKK 49,00 ekskl. moms
Honning / sirups spindel 16 cm
415
 
DKK 25,00 / stk inkl. moms
DKK 20,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Honningsnurren - et sirligt design

Honning har i lange tider været et symbol på alt fra held til rigdom. Og honning har mange gode egenskaber - men at det klistrer er ikke en af dem.

Honningsnurrer er designede til at øse honning op, fx for at komme det i sin the. Når man snurrer den sirlige snurre rundt i den rigtige hastighed, får man den flydende honning fra et kar til et andet uden at spilde. Snurren fungerer i øvrigt lige så godt til sirup.

Øser og skeer - blandt køkkenets bedste assistenter

Nogle køkkenredskaber er mere nødvendige end andre. Selvom det bestemt kan gøre madlavningen eller bagningen til en endnu sjovere hobby, er det ikke alle, der har brug for en marinadesprøjte, en røgpistol eller en sprøjtepose med 24 forskellige slags tyller.

I denne sektion finder du udover honningsnurrer også øser, hulskeer, portionsskeer og serveringsskeer samt skuffeskeer og grydeskeer. De mange varianter er alle er særlig gode til nogle bestemte opgaver. 

  • Øser er indlysende praktiske redskaber, og de fleste har brug for i hvert fald 3 af slagsen: En stor øse til at servere suppe, en pastaske til lang pasta som spaghetti og en lille øse med tud til sauce.
  • Hulskeen er det perfekte redskab at bruge ved fritering, til at skumme suppen af og til at fiske ting op af gryden uden at få væden med. Vi tilbyder et stort udbud af forskellige designs.
  • Portionsskeerne er det perfekte redskab til at forme kødboller såvel som falafler. De kan også bruges til al mulig anden mad, der kan være flot eller sjov at servere i kugler, som fx kartoffelmos.
  • Serveringsskeer bruges fx ved festlige lejligheder og til effektiv servering af buffeter. Vores serveringsskeer har et neutralt udseende, der passer sammen med alle typer service.
  • Skuffeskeer bruges til at øse alle slags tørvarer op, fra sukker og mel til mysli og slik. Vi tilbyder skuffeskeer i rustfrit stål og plast.
  • Grydeskeer er ikke kun uundværlige, når der skal røres i gryder og kasseroller, men bruges også hyppigt til bagning. Gå opdagelse i vores sortiment af grydeskeer i mange forskellige materialer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>