Stegepander
Vi har stegepander, der passer til alle forskellige typer af komfurer og kogeplader - samt pander, der fungerer til dem allesammen. Læs mere om pander nederst på denne side.
Popularitet
Pande Non-stick 4 lag 28 cm bund 23 cm
Spar 53%
665128
Før DKK 423,75
DKK 198,75 / stk inkl. moms
DKK 159,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 32 cm bund 26 cm
Spar 48%
665132
Før DKK 523,75
DKK 273,75 / stk inkl. moms
DKK 219,00 ekskl. moms
Pande 28 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 47%
665228
Før DKK 873,75
DKK 461,25 / stk inkl. moms
DKK 369,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 24 cm bund 19 cm
Spar 47%
665124
Før DKK 373,75
DKK 198,75 / stk inkl. moms
DKK 159,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 40 cm bund 33 cm
Spar 47%
665140
Før DKK 798,75
DKK 423,75 / stk inkl. moms
DKK 339,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 20 cm bund 16 cm
Spar 44%
665120
Før DKK 311,25
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 36 cm bund 29 cm
Spar 47%
665136
Før DKK 686,25
DKK 362,50 / stk inkl. moms
DKK 290,00 ekskl. moms
Pande 32 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 46%
665232
Før DKK 1.036,25
DKK 561,25 / stk inkl. moms
DKK 449,00 ekskl. moms
Pande 24 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 48%
665224
Før DKK 811,25
DKK 423,75 / stk inkl. moms
DKK 339,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 28 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 44%
668528
Før DKK 1.311,25
DKK 737,50 / stk inkl. moms
DKK 590,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 28 cm Bund 22 cm
Spar 44%
678528
Før DKK 936,25
DKK 523,75 / stk inkl. moms
DKK 419,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 20 cm, Induktion - Håndtag i rustfrit stål
Spar 46%
668520
Før DKK 898,75
DKK 487,50 / stk inkl. moms
DKK 390,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 24 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 44%
668524
Før DKK 1.048,75
DKK 586,25 / stk inkl. moms
DKK 469,00 ekskl. moms
Pande 20 cm ELITE Keramisk  t/induktion
Spar 46%
665220
Før DKK 736,25
DKK 398,75 / stk inkl. moms
DKK 319,00 ekskl. moms
Pande Non-stick 4 lag 16 cm bund 12 cm
Spar 46%
665116
Før DKK 273,75
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 20 cm Bund 16 cm
Spar 46%
678520
Før DKK 673,75
DKK 362,50 / stk inkl. moms
DKK 290,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 24 cm Bund 18 cm
Spar 45%
678524
Før DKK 786,25
DKK 436,25 / stk inkl. moms
DKK 349,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induk. 32 cm Bund 24 cm
Spar 45%
678532
Før DKK 1.123,75
DKK 612,50 / stk inkl. moms
DKK 490,00 ekskl. moms
Tradition pande non-stick
Spar 44%
669420_master
Før DKK 1.223,75
Fra DKK 686,25 inkl. moms
DKK 549,00 ekskl. moms
Pande Non-stick Induktion 32 cm - Håndtag i rustfrit stål
Spar 44%
668532
Før DKK 1.436,25
DKK 811,25 / stk inkl. moms
DKK 649,00 ekskl. moms
Viser 1 til 20 af 20

Stegepande - hvilken er perfekt til dig?

Da stegepander bliver brugt til alt fra at stege kød og svitse grøntsager til at lave pandekager eller omeletter, er der forholdsvis mange krav til stegepanden, der skal gøre det godt. Den skal være nem at bruge, kunne bruges til den mad, netop du laver, og så skal maden ikke nemt brænde på. Derudover gør det jo ikke noget, hvis den er nem at gøre ren.

Men hvilken stegepande skal du så vælge? Bliv klogere på fordele og ulemper ved de forskellige typer af stegepander her.

Typer af stegepander

Jernpande

En jernpande er rigtig god til kød, fisk, omelet og pandekager og giver råvaren en smuk stegeoverflade. Desuden er jernpanden magnetisk og fungerer på alle komfurer, inklusive induktionskomfurer.

Jernpander tåler ikke rengøring med sulfo eller opvask i maskine - da den har det bedst i fedtet tilstand. Hold panden smurt ind i neutral olie, når du ikke bruger den.

Vejledning til at få øverste beskyttende lag af jernpander:

  1. Læg panden i blød i det varmeste vand fra hanen (må ikke være kogende).
  2. Skur med skurenylon, til øverste lag er væk (kræver godt med knofedt).
  3. Tør panden af, og stil den på komfuret.
  4. Skræl en kartoffel, og hæld olie, salt og kartoffelskræl på panden og lad stege på høj varme til kartoffelskrællen er blevet gylden (ca. 15 min.).
  5. Lad panden køle lidt ned, og vask den så af.
  6. Stil panden på blusset igen, denne gang på middelvarme med nogle dråber olie i ca. 10 min.
  7. Tør panden af med papir, der ikke er alt for sugende, og lad panden køle ned. Panden er nu klar til brug.

Slip let-pander

Den traditionelle slip let-pande

Den traditionelle non-stick-pande har en belægning enten af anodiseret aluminium eller teflon-materialer, der gør, at maden har sværere ved at brænde på. Den er således også yderst nem at gøre ren og er et oplagt valg i køkkenet, hvor det skal være nemt og praktisk. Denne type pande tåler ikke metalredskaber. Til gengæld kan du anvende panden næsten helt uden fedt.

Den keramiske slip let-pande

Stegepander med keramisk non-stick-belægning adskiller sig fra pander med fx teflonbelægning. Forskellen på den keramiske pande og stegepander med fx teflonbelægning er, at den keramiske stegepande udelukkende har en keramisk belægning. Belægningen er meget hård, og keramiske pander tåler derfor i højere grad end de traditionelle slip let-pander, at du bruger metalredskaber. Det anbefales dog alligevel, at man bruger mildere redskaber, af fx træ og plast, for at give panden længst mulige levetid. 

Det gælder for både den traditionelle slip-let-pande og den nyere slags med keramisk belægning, at de kun må vaskes op med vand og sæbe og en opvaskebørste eller rengøringssvamp, ikke med stålsvamp. Panderne skal først vaskes op, når de er kølet af - koldt vand på en varm pande kan gøre panden ujævn.

Begge slags pander kan også godt overleve opvaskemaskinen, så længe håndtaget er i rustfri stål, ikke i fx træ. Længst mulige levetid får man dog, hvis man vasker panderne op i hånden.

Stegepande i støbejern

Denne type stegepande er en gammel klassiker. Som navnet antyder, er den lavet af støbejern, som er et tungt jernmateriale, der tager lang tid om at blive varmt. Men når varmen først har indfundet sig, skal du ikke regne med at den bliver kold foreløbig. Den giver en perfekt stegeskorpe, når der steges kød.

Støbejernspanden skal behandles en smule anderledes end andre pander. Den må nemlig ikke vaskes med sæbe eller svamp, da dette kan skade belægningen. Derfor er varmt vand vejen frem, når din støbejernspande skal rengøres. Inden brug skal den behandles med olie og kan med fordel varmes i ovnen. Husk, at et håndtag af støbejern også kan blive varmt.

Grillpande

Det specielle ved tilberedning på en grillpande er, at det kød eller de grøntsager, der grilles, får de karakteristiske riller, råvaren også ville få på en havegrill. På den måde kan du genskabe det lækre grill-udtryk på tallerkenen, når det ikke er grill-vejr.

Grillpanden bliver som oftest lavet i støbejern og skal således rengøres og behandles som beskrevet ovenfor. 

Find vores grillpander, der også tåler grill, her >>

Vores guide til den perfekte bøf

  1. Vælg den rigtige pande. Stegepander i støbejern eller en grillpande er gode, da du får en meget jævn varme og en god stegeskorpe. 
  2. Varm panden godt op, inden kødet lægges på. 
  3. Salt kødet med et godt salt inden stegning. 
  4. Fordel lidt fedtstof på panden, lad det blive varmt, og læg så bøffen på. Den skal brunes på begge sider ved høj varme i ca. 1 minut. 
  5. Skru ned for varmen, og steg videre et par minutter pr. side - alt efter tykkelse og hvordan du foretrækker din bøf. Hvis du vil være 100 % sikker på, at din bøf får den rette tilberedning, så brug et stegetermometer under stegningen. For en rød bøf skal kødets indre temperatur være 52-53 grader, for en rosa skal den være 55-56 grader, og vil du have den gennemstegt, skal termometeret vise ca. 60 grader.  
  6. Lad bøffen hvile utildækket i ca. 5 minutter, før du serverer.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>