Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Båndsavsklinger

H.W. Larsen kan meget andet end at slibe knive. Vi laver også båndssavklinger efter mål. En æske indeholder 3 klinger.

Båndsavsklinger - direkte fra vores værksted

Hos H.W.Larsen kan I få netop den klinge, I har brug for. Vi har mange forskellige typer, som alle klippes og svejses på vores værksted i Kødbyen i København. Det betyder, at I kan få præcis den længde, der passer til jeres sav. Vi har klinger, der passer til alt lige fra frost til ferskvarer. Alle vores båndsavsklinger sælges i æsker med 3 klinger.

Sådan tager I målet på jeres klinge

I kan komme personligt ind til vores værksted og tage den gamle klinge med, så finder vi et match. I kan også tage målet ved at stille den justérbare af de to valser/hjul (som regel den øverste) i midterposition. Tag herefter en kraftig snor – røgsnor eller lignende – og spænd den op omkring de to valser, som var det en klinge. Klip snoren over, hvor de to ender mødes – nu kan snoren måles op, så I får en klinge, der passer til maskinen.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>