Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Slagterartikler

Er man slagter, kan man være stolt af at arbejde med et af verdens ældste håndværk. Her hos H.W.Larsen finder I alt fra brynjehandsker, boltpistoler og ribbensudtrækkere til kødøkser, kogenet og rullepølseforme. Vi producerer desuden selv båndsavklinger i netop det mål, I ønsker. Nogle af redskaberne er også velegnede til jægere..

Slagterartikler - til alle led af kødhåndteringen

Er man slagter, kan man være stolt af at arbejde med et af verdens ældste håndværk, som helt frem til begyndelsen af 1900-tallet i stor udstrækning foregik hjemme på de private gårde. Den gang var kravene til blandt andet hygiejne ikke i nærheden af dagens krav, og de teknologiske fremskridt har til stor del transformeret branchen. Men slagtning er stadig et håndværk, og arbejder man på slagteri, skal man have styr på alt fra hygiejne og human slagtning til hvilke dele af dyret, der bruges til hvad - og på alle sine redskaber.

Her hos H.W.Larsen finder I alt fra boltpistoler og brynjehandsker til kødøkser og kødsave. Nogle af redskaberne er også velegnede til jægere.

Find kødhakkere, pølsestoppere, vægte og mange andre køkkenmaskiner her >>

Find røgovne, pakkemaskiner og mange andre industrimaskiner her >>

Godt håndværk giver godt pålæg

En slagter, der arbejder med charcuterier, arbejder med en lang række opskrifter for at gøre det saltede, røgede eller kogte kød til smagfuldt pålæg og andre charcuteriprodukter. Mange af arbejdsmomenterne bliver i dag oftest udført med maskiner lavet til opgaverne, men der er stadig en hel del, der bliver lavet i hånden, fx at veje råvarerne op forud for hakning og at stoppe pølser. 

Et charcuteriprodukt af høj kvalitet kommer ikke kun an på kødets kvalitet, men i høj grad også på håndværket hos den slagter, der står bag leverpostejen, rullepølsen eller den røgede skinke. Sådan er det, uanset om det drejer sig om røde pølser i plastikpose fra et supermarked eller en eksklusiv røget pølse fra en gårdbutik. En slagter, der arbejder med charcuteri, sørger for at varerne får et tiltalende udseende. Derfor skal han eller hun, foruden at have viden om produktet, også have sans for æstetik. Og selvfølgelig have de rigtige redskaber til alle de forskellige opgaver.

Her på siden finder I blandt andet udstyr til pølseproduktion, lagesprøjter og diverse udstyr til effektivt at forvandle hakket kød til bøffer.

Har I spørgsmål om et køb?

Hvis I har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er I velkommen til at kontakte os med jeres spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, I har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, I har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har jeres ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, I finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet til både professionelle og private. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan I få slebet jeres sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>