Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Overføringsark til chokolade

Giv chokolader og kagedekorationer af chokolade en glinsende overflade med det smukke mønster, du ser på arket. Læs mere nederst på denne side.

Overføringsark - din genvej til det luksuriøse udtryk

Med overføringsark giver du din chokolade en glinsende overflade med det smukke mønster, du ser på arket. Du kan bruge overføringsark både til chokolader og til kagedekorationer af chokolade, hvor du virkelig kan opnå et imponerende resultat.

Du begynder med at temperere en tilstrækkelig mængde flydende chokolade til den rigtige temperatur (hvid chokolade 30 °C, mælkechokolade 32 °C eller mørk chokolade 34 °C). Dernæst dypper du det stykke chokolade, du vil sætte mønsteret af på, i den flydende chokolade. Læg det så over på fx et ark bagepapir, og placer et størrelsestilpasset stykke overføringsark på den overflade, der nu ligger opad. Lad størkne, og træk sluttelig overføringsarket af efter ca. 20 minutter. Voila!

Husker du alt, du har brug for?

Find dine nye chokoladeforme med alle tænkelige motiver. Vi har et kæmpe udbud - fra de klassiske til anderledes forme og forme, børnene vil elske.

Se vores chokoladeforme her >> 

Vi tilbyder chokoladevarmere både til professionel og privat brug – og til alle budgetter. Med en chokoladevarmer sørger du nemt for, at chokoladen har den ønskede temperatur, før du fylder dine forme. Derved sikrer du, at chokoladerne nemt slipper formen, når de er størknet. Hvis du vil servere din chokolade varm, tilbyder vi også chokoladefontæner i to prisklasser.

Se vores chokoladevarmere og fontæner her >> 

Det er meget vigtigt at have et passende redskab, når du skal dyppe dine chokolader i et lag flydende chokolade, der hjælper dig med at få det rigtige håndelag og hurtigt giver chokoladerne et jævnt, ensartet chokoladeovertræk.

Se vores chokoladegafler her >>

Find dit favoritudstyr hos H.W.Larsen

Nu har du måske fundet det udstyr, du ledte efter. Hos H.W.Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit chokoladeeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine chokoladekreationer!