Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dispensere

Find dispensere til morgenmadsprodukter, varm kakao, mælk og juice samt en løgautomat. Her finder du også vores udvalg af dispensere til håndsprit, så der er styr på hygiejnen ved serveringen. Læs mere nederst på siden.

Dispensere - til morgenmad med mere

Hvad er den klassiske morgenmad for dig? Er du til robust, engelsk morgenmad med æg, bacon og bønner eller mere til dansk, kold morgenmad med fx müsli eller havregryn med mælk eller kaffe og en ostemad? Måske er du mere moderne anlagt og spiser friske bær og nødder sammen med grød eller skyr - eller tager du blot en hurtig og sund smoothie for at sætte dagen i gang? 

Spiser man morgenmad på hotel, diskes der gerne op med lidt af det hele - fra bacon og pølser til vafler, cornflakes, yoghurt, bær og frugt. Og mange vil nok udpege en god hotelmorgenmad som den perfekte morgenmad; så får man jo det hele på en gang.

En god morgenmad skal naturligvis også have de rigtige drikkevarer. Mens de fleste voksne gerne begynder dagen med en kop kaffe og et glas juice, er mange børn vilde med varm chokolade eller et glas kold mælk.

Dispensere til vådt og tørt - og til rene hænder ved serveringen

Dispensere er geniale til servering på større fester, hvor der serveres en buffet for mange mennesker, og naturligvis på hoteller, restauranter, caféer og kantiner. Takket være doseringsmekanismen i dispensere til tørvarer får man en perfekt mængde af indholdet, fx morgenmadsproduktet, og den tætte lukning bevarer friskheden.

Udover dispensere til morgenmadsprodukter, varm kakao, mælk og juice finder du på denne side også en løgautomat samt et udvalg af dispensere til håndsprit, så hygiejnen ved serveringen bliver optimal.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>