Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dressingflasker

Undgå spild og rod ved at bruge dressingflasker. Flaskerne kan bruges til virkelig mange ting, og da de er klembare, styrer du selv doseringen. En dressingflaske eller dekorationsflaske giver dig kontrol over, hvor flot din præsentation bliver. Læs mere nederst på siden.

Dressingflasker - en genvej til flotte præsentationer

Med en dressingflaske er det nemt at lave pæne madpræsentationer hurtigt. Dryp en god vinaigrette over salaten, dekorer middagstallerkenen med en delikat sauce eller brug flasken til dessertsauce som fx vaniljesauce eller chokoladesauce.

Når du bruger dressingflasker, så slipper du for spild og rod. En dressingflaske er klembar, så du styrer selv, hvor meget af indholdet, der skal presses ud. Når du bruger en dressingflaske eller dekorationsflaske til opgaven, får du derfor en høj grad af kontrol over, hvor flot din præsentation bliver.

Til køkken, grill og madopbevaring

En dressingflaske er perfekt at have med i køkkenet eller ved grillen takket være sine mange anvendelsesmuligheder. Og da en dressingflaske er transparent er det nemt at se, hvad den indeholder. Hvis man har flere flasker med forskelligt indhold, er det derfor intet problem at skille dem ad.

Du kan også bruge en flaske til opbevaring af hjemmelavet mayonnaise, pesto, smagsat olje eller til at sprøjte fyld ud på alt fra halve æg og smørrebrød til pandekager og bagværk. Eller hvad med at bruge den ved barbordet til cocktailpuréer?

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>