Gratis levering til pakkeshop ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Opbevaringsbokse

Praktiske opbevaringsboxe. Rund eller firkantet og i et utal af størrelser.

Opbevaringsbokse

Organiser køleskab, skuffe og spisekammer medopbevaringsbokse til køkkenet, og bliv fri for indgroede madrester og krummer. Enopbevaringskasse hjælper med at holde styr på køkkeninventar og madvarer, ogdet klare plast gør det nemt at få overblik, så du slipper for at skulle gættedig frem til indholdet. Se de praktiske opbevaringsbokse hos H.W. Larsen og kommadresterne i forkøbet. Bøtterne fås i flere størrelser og former, der gør detnemt at sortere efter pladsen og indholdet.

Hvad skal de opbevare?

Opbevaringsboksen kan være god til et hav af formål ikøkkenet, på arbejdet eller i skolen, og den gør det nemt at samle, stable og sorteremad og andet. For madvarer er opbevaringen afgørende for levetid ogkvalitet, og de slidstærke plastmaterialer er oplagte til inddæmning af fugt ogsmag hos grøntsager og kød. Friske grøntsager og tilberedte madrester risikerernemlig at tørre ud, hvis det opbevares uden beholder eller under de forkerteforhold. Samtidigt skal lågene lukke tæt, så luft hverken slipper ud eller ind.Opbevaringsbokse af plast er en god løsning til uorganiseredespisekamre og skuffer – da også tørre madvarer som teposer, krydderier,småkager og kiks nyder godt af de isolerende egenskaber. De tætlukkede plastikkasserbeskytter desuden mod støv og uønsket fugt udefra, mens eventuelle lugteforbliver deri.

Se på opbevaringspladsen

Tænk på bøtterne når du skal indrette opbevaringspladsen. Detbetaler sig at tage højde for størrelse og form, inden de finder vej tilhylderne, og det giver en meget lettere tilgængelighed i hverdagen, når ditinventar anrettes med omtanke.Forskellige former og størrelser stabler ikke nær så godtsom bøtter af samme slags, og finsortering bliver meget sværere, når bøtternevirker rodede. Begræns i stedet antallet af forskellige bøttetyper til 2-3 stk.af samme størrelse. Så kan du nemt stable dine opbevaringsbokse udenbekymringer om vakkelvorne tårne, der er umulige at gå til. Er bøtterne tomme,kan du være endnu mere pladsbesparende og samle beholderne i hinanden medlågene foroven. Den samme tankegang kan bruges, når bøtterne skal fyldes –der er nemlig plads til meget mere, når indholdet også sorteres. Pladskrævendefrugter som bananer og æbler bliver meget mere tilgivende, når de skæres ud, ogmed lidt husholdningsfilm kan de nemt tilrettelægges nær andre madvarer.

Sikre materialer

Det kan være en stor hjælp med opbevaringsbokse i køkkenet,og de nemme størrelser er lette at have med. Jævn brug kræver dog, at bøtterneer lavet i slidbestandige materialer, der tåler hyppig vask, og kontakten medmadvarer betyder, at de skal være uden skadelige stoffer, der kan videreførestil maden. Hos H. W. Larsen er der altid garanti for fuldstændigoverensstemmelse med krav til fødevareopbevaring. Vores opbevaringsbokse erfremstillede uden brugen af skadelige tilsætningsstoffer, og det stærke plastholder både form og styrke efter vask.Er der spørgsmål til udvalg, størrelser eller andet, siddervi klar til at vejlede i vores kundeservice. Klik herfor at komme videre til en af vores dygtige medarbejdere.