Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Opbevaringsbokse

Praktiske opbevaringsboxe. Rund eller firkantet og i et utal af størrelser.

Få styr på køkkenet med opbevaringsbokse

Vi kommer ikke uden om, at det somme tider kan være svært at bevare det store overblik i et kaotisk køkken. Mange oplever til daglig, at køkkenet bliver uorganiseret, hvor særligt pladsmangel og struktur er kernen til problemet. Heldigvis er der en god og simpel løsning. 

Med opbevaringsbokse i alverdens former og størrelser kan du hurtigt få styr på køkkenet. Du kan bruge dem på mange forskellige måder, og de er ligeledes nemme at rengøre, når behovet opstår. Hos H.W.Larsen kender vi til vigtigheden af opbevaringsbokse af høj kvalitet. Derfor har vi samlet et stort udvalg af opbevaringsbokse i plast, condibøtter og meget andet. 

Vi lyver ikke, når vi fortæller dig, at vores udvalg rummer et utal af forskellige størrelser, når det gælder opbevaringsbokse. Disse kan anvendes i køleskabet, i pulterkammeret og på en af hylderne i køkkenskabet. Gå på udkig i vores sortiment, og beslut dig for, hvilke opbevaringsbokse du skal have hjem til dig. 

Opbevaringsbokse i plast og condibøtter

Organiser køleskab, skuffe og spisekammer med opbevaringsbokse til køkkenet, og bliv fri for indgroede madrester og krummer. En opbevaringskasse hjælper med at holde styr på køkkeninventar og madvarer, og det klare plast gør det nemt at få overblik, så du slipper for at skulle gætte dig frem til indholdet.

Ved at vælge opbevaringsbokse i plast slipper du ligeledes for besværet med bokse, der ikke er lufttætte. Vores condibøtter lukker helt til, og dermed kan du opbevare alt i disse bøtter uden at skulle frygte for bakterier fra luften. De er desuden egnede til en tur i opvaskemaskinen, så du også slipper for grundig rengøring i hånden. 

Se de praktiske opbevaringsbokse hos H.W.Larsen, og kom madresterne i forkøbet. Bøtterne fås i flere størrelser og former, der gør det nemt at sortere efter pladsen og indholdet.

Hvad skal de opbevare?

Opbevaringsboksen kan være god til et hav af formål i køkkenet, på arbejdet eller i skolen, og den gør det nemt at samle, stable og sortere mad og andet. For madvarer er opbevaringen afgørende for levetid og kvalitet, og de slidstærke plastmaterialer er oplagte til inddæmning af fugt og smag hos grøntsager og kød. Friske grøntsager og tilberedte madrester risikerer nemlig at tørre ud, hvis det opbevares uden beholder eller under de forkerte forhold. 

Samtidig skal lågene lukke tæt, så luft hverken slipper ud eller ind. Opbevaringsbokse af plast er en god løsning til uorganiserede spisekamre og skuffer – da også tørre madvarer som teposer, krydderier, småkager og kiks nyder godt af de isolerende egenskaber. De tætlukkede plastikkasser beskytter desuden mod støv og uønsket fugt udefra, mens eventuelle lugte forbliver deri.

Se på opbevaringspladsen

Tænk på bøtterne, når du skal indrette opbevaringspladsen. Det betaler sig at tage højde for størrelse og form, inden de finder vej til hylderne, og det giver en meget lettere tilgængelighed i hverdagen, når dit inventar anrettes med omtanke. 

Forskellige former og størrelser stables ikke nær så godt som bøtter af samme slags, og finsortering bliver meget sværere, når bøtterne virker rodede. Begræns i stedet antallet af forskellige bøttetyper til 2-3 stk. af samme størrelse. Så kan du nemt stable dine opbevaringsbokse uden bekymringer om vakkelvorne tårne, der er umulige at gå til. Er bøtterne tomme, kan du være endnu mere pladsbesparende og samle beholderne i hinanden med lågene foroven. 

Den samme tankegang kan bruges, når bøtterne skal fyldes – der er nemlig plads til meget mere, når indholdet også sorteres. Pladskrævende frugter som bananer og æbler bliver meget mere medgørlige, når de skæres ud, og med lidt husholdningsfilm kan de nemt lægges nær andre madvarer.

Sikre materialer

Det kan være en stor hjælp med opbevaringsbokse i køkkenet, og de nemme størrelser er lette at have med. Jævn brug kræver dog, at bøtterne er lavet i slidbestandige materialer, der tåler hyppig vask, og kontakten med madvarer betyder, at de skal være uden skadelige stoffer, der kan videreføres til maden. 

Hos H.W.Larsen er der altid garanti for fuldstændig overensstemmelse med krav til fødevareopbevaring. Vores opbevaringsbokse er fremstillede uden brug af skadelige tilsætningsstoffer, og det stærke plast holder både form og styrke efter vask. For dig betyder det, at du får høj kvalitet for små penge, og du kan bruge dine opbevaringsbokse igen og igen. 

Du vælger helt selv, om du vil have låg med til dine opbevaringsbokse. Vi sælger det separat, så du frit kan vælge, hvad du har brug for. Skal du blot bruge dem til at organisere skuffer til tørvarer, kan du undlade at købe et tilhørende låg. Vi anbefaler dog altid, at du vælge både boks og låg, idet tørvarer ikke har godt af fugt og bakterier fra luften. 

Vi hjælper dig i mål med dit køb

Det skal være nemt at få et velorganiseret køkken, hvor kaos bliver skiftet ud med rene linjer. Det vil øge din madlavningsglæde markant, og du vil ligeledes få mere ud af køkkenet og dets rummelighed. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af alt det, du har brug for i dit køkken. Det gælder ikke kun for opbevaringsbokse, men også for køkkenredskaber, maskiner og meget andet.

Her på siden får du altid prisgaranti på alle vores produkter. Det sørger for, at du altid får det hele til den bedste pris på markedet, så du ikke behøver lede længe efter den bedste pris. Vi sender det hele til en pakkeshop i nærheden af dig, og du har hele 365 dages returret. 

Du har også mulighed for at besøge vores fysiske butik, der er beliggende i Kødbyen, København V og i Brøndby. Her står vores dygtige personale altid klar med kyndig rådgivning til at købe de bedste produkter. Det giver dig også muligheden for at se produkter i virkeligheden, inden du beslutter dig fuldt og fast på, hvad du skal have med hjem. 

Er der spørgsmål til udvalg, størrelser eller andet, sidder vi klar til at vejlede i vores kundeservice. Ingen spørgsmål er for store eller for små til, at vi kan hjælpe dig godt på vej. Klik her for at komme videre til en af vores dygtige medarbejdere.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

 

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>