Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Termobokse, traller og transporttasker

Termobokse er det selvfølgelige valg til transport af både frossen, kold og varm mad. Her på siden finder du også traller. Gør det til en vane at bruge dem i det professionelle køkken. Så skåner I personalets rygge. Er du på udkig efter pizzatasker, finder du også dem her. Læs mere nederst på siden.

Termobokse, traller og transporttasker - giver kvaliteten længere holdbarhed

Maden i det professionelle køkken skal naturligvis altid være frisk og lækker, og for at sørge for den bedste mulige kvalitet og overholde hygiejnekravene, må man som bekendt have det rigtige udstyr. Opbevaring er og bliver en vigtig brik for at få puslespillet til at gå perfekt op - ikke mindst når det kommer til catering og take-away, hvor maden ikke kun skal opbevares på stedet, men også på farten - uden at kvaliteten kompromitteres.

Nej tak til Worst Case-scenarier

At modtage mad, der har forladt indpakningen, og ligger smurt ud over det hele, er en absolut no-go, både for modtageren, afsenderen og leverandøren. Det samme gælder varm mad, der er blevet kold - eller omvendt - under transporten.

Det vigtigste af det, kunden bestiller af et cateringfirma eller som take-away, er jo selve maden. Derfor skal kundens oplevelse, når maden serveres meget gerne være (næsten) lige så god, som hvis det var på restaurant. 

Ja tak til gode arbejdsrutiner og glade kunder

Termobokse, eller cateringbokse, er det selvfølgelige valg til nem transport af både frossen, kold og varm mad. Termobokse er dejligt lette, nemme at stable og kan klare knubs og stød under transporten. Og vigtigst af alt, så holder de maden ved den rigtige temperatur gennem hele leverancekæden, i op til flere timer afhængig af indholdet.

Find også traller til køkkenet her på siden. De kan bruges til alt fra sodavandskasser til kartoner og termobokse og er smarte at have under arbejdsbordet, kølerummet eller større frysere, hvor du nemt kan rulle dem ud ved brug. Gør det til en vane at bruge traller i stedet for at knække ryggen på tunge kasser, bakker og bokse. Alle vores traller er hygiejniske og nemme at rengøre.

Er du på udkig efter pizzatasker, finder du også det her. En pizzataske skal grundlæggende klare to opgaver; at gøre transporten nem, og at holde pizzaerne varme. Den første opgave bliver løst via taskernes håndtag, den anden takket være taskernes gode isoleringskapacitet.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>