Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Konserveringsglas

Der er meget mad, vi kan lide tilberedt på en bestemt måde, der i sin tid blev fundet på med formålet at forlænge holdbarheden - ved at sylte, tørre, ryge, fermentere, salte, køle eller konservere. Find glas, clips og gummiringe til konservering her. De flotte glas kan naturligvis også bruges til dekorativ madopvaring. Læs mere nederst på siden.

Konserveringsglas - ej blot til pynt

Selvom nogle flotte konserveringsglas bestemt pynter på køkkenhylden og smukt viser deres indhold frem, skal vi ikke glemme, hvad de oprindeligt er bygget til, nemlig til at forlænge holdbarheden for en lang række madvarer.

Der er mange eksempler på mad, vi kan lide tilberedt på en bestemt måde, der i sin tid næppe blev opfundet med smagen som den dominerende ledestjerne, men med formålet at forlænge madens levetid ved at sylte, tørre, ryge, fermentere, salte, køle eller konservere. Det gælder fx for syltede agurker, rosiner, syltetøj, bacon og pølser.

Konserveringsmetoden bevarer maden, ved at der dannes et iltfrit miljø indeni glasset ved hjælp af vakuumlukning. Så kan der ikke dannes bakterier indeni glasset. For at dræbe de allerede eksisterende bakterier, koges eller dampes hele glasset derefter.

Find glas i forskellige former, størrelser og fra forskellige producenter her på siden. Vælger du glas fra Weck, så får du glas, der klarer alt fra kogning og sterilisering til ovnen, mikrobølgeovnen og opvaskemaskinen. Husk blot at fjerne clips og gummiring, før de kommer i ovnen.

Husk at bruge gummiringe

Du finder også gummiringe til konserveringsglas her på siden. Gummitætningerne har en lille tunge, du trækker i, når glasset skal åbnes. Så slipper vakuummet let.

Når du bruger dine glas til konservering, vil gummiringene med tiden blive slidt og få sprækker. Desuden bliver de noget større i omkreds. Husk derfor, at det ikke er ringen, du skal måle, når du køber nye gummiringe, men glassets låg. Så får du den rigtige diameter.

Selvom du ikke bruger dine glas til at konservere mad i, men blot til at opbevare mad i på en dekorativ måde, skal du bruge gummiringe. De sørger for, at glasset lukker tæt og beskytter glasset.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>