Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Hulskeer

Hulskeer i mange størrelser og varianter. Ekstra kraftige modeller, med eller uden samling, i træ eller rustfrit stål.

Hulske

En hulske er et smart og praktisk køkkenredskab, som du kanhave glæde af i mange sammenhænge. Det er ikke nødvendigvis et uundværligtstykke køkkengrej, men du kan ind imellem sagtens få brug for den, og så gælderdet om at være på forkant og få den købt, inden du pludselig står og manglerden.

En hulske er nemlig perfekt til at fiske ting op af gryden uden at få alvæsken med også. Den kan også være god, hvis du skal friturestege noget, og forat undgå at blive brændt af den kogende friture, så er en hulske det bedstehjælpemiddel. Vi har et stort udvalg af hulskeer i forskellige materialer ogdesigns. Du finder dem fx i både metal, plastik og træ, og dermed kan du købelige præcis den hulske, der passer bedst ind i resten af dit køkkengrejderhjemme. Vælg en hulske i træ eller plastik, hvis du har gryder og pander medbelægning. Så risikerer du ikke at ødelægge belægningen.

Mangler du andrekøkkenredskaber, så kan du også se nærmere på alt lige fra kagespader oggrydeskeer til paletter og piskeris.Køb det i dag og modtag dine varer i løbet af kun 2-5 hverdage.