Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Hulskeer

En hulske er lavet til at fiske ting op af gryden uden at få væden med. Hulskeen er også redskabet, du skummer en suppe af med og det perfekte værktøj at bruge, når du frituresteger. Læs mere nederst på siden.

Skeer og øser - blandt køkkenets bedste assistenter

Nogle køkkenredskaber er mere nødvendige end andre. Selvom det bestemt kan gøre madlavningen eller bagningen til en endnu sjovere hobby, er det ikke alle, der har brug for en marinadesprøjte, en røgpistol eller en sprøjtepose med 24 forskellige slags tyller.

De bedste køkkenredskaber, dvs. dem, vi bruger ofte og til mange forskellige opgaver i køkkenet, er dem vi lægger mindst mærke til - og det gælder i den grad for skeer og øser. Hvis vi leger, at du ikke havde nogen form for skeer eller øser i dit køkken, ville der være mange madretter, du ikke ville kunne lave med den samme lethed, fx supper, pasta og saucer.

Hulskeer - en ske og en si i samme redskab

En hulske er lavet til at fiske ting op af gryden uden at få væden med og er perfekt til at fjerne det skum, der dannes på nogle supper under tilberedningen. Hulskeen er også redskabet, du skal have, når du frituresteger, da du med den sørger for at få den friterede mad op af gryden uden at få overskydende olie med. Samtidig er håndtaget langt nok til, at du er på behørig afstand fra den kogende olie.

Vi har et stort udvalg af hulskeer i forskellige designs. De fleste er lavet af rustfrit stål, men vi fører også hulskeer i syntetiske materialer. Vælg en hulske i et syntetisk materiale som plast, hvis du har gryder og pander med belægning. Så risikerer du ikke at ødelægge belægningen.

Den rigtige ske til opgaven

I denne sektion finder du udover hulskeer også øser, portionsskeer og serveringsskeer samt skuffeskeer, grydeskeer og honningsnurrer. De mange varianter er alle er særlig gode til nogle bestemte opgaver. 

  • Øser er indlysende praktiske redskaber, og de fleste har brug for i hvert fald 3 af slagsen: En stor øse til at servere suppe, en pastaske til lang pasta som spaghetti og en lille øse med tud til sauce.
  • Portionsskeerne er det perfekte redskab til at forme kødboller såvel som falafler. De kan også bruges til al mulig anden mad, der kan være flot eller sjov at servere i kugler, som fx kartoffelmos.
  • Serveringsskeer bruges fx ved festlige lejligheder og til effektiv servering af buffeter. Vores serveringsskeer har et neutralt udseende, der passer sammen med alle typer service.
  • Skuffeskeer bruges til at øse alle slags tørvarer op, fra sukker og mel til mysli og slik. Vi tilbyder skuffeskeer i rustfrit stål og plast.
  • Grydeskeer er ikke kun uundværlige, når der skal røres i gryder og kasseroller, men bruges også hyppigt til bagning. Gå opdagelse i vores sortiment af grydeskeer i mange forskellige materialer.
  • Honningsnurrer er designede til at øse honning op, fx for at give the en sødere smag, og snurren fungerer lige så godt til sirup. Når man snurrer den rundt i den rigtige hastighed, får man den flydende honning fra et kar til et andet uden at spilde.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>