Pindeisforme
Vores isforme er fra italienske Pavoni, der står for produkter af høj kvalitet. Når du bruger disse forme til din pindeis, får du et meget flot resultat - der kan laves endnu flottere med dekorationer. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Isform Silicone 3 stk m/50 stk pinde
8PL09
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL11
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Isform Silicone 4 stk m/50 stk pinde
8PL07
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Isform Silicone 4 stk m/50 stk pinde
8PL08
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL10
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Isform Silicone 5 stk m/50 stk pinde
8PL12
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Pindeisforme - sæt turbo på kreativiteten

Det er dejligt at have lækker, hjemmelavet pindeis liggende i fryseren - lige til at tage frem, når der kommer gæster eller man bare er lækkersulten. Hjemmelavet pindeis kan laves i et væld af forskellige varianter. De klassiske er som bekendt fløde- eller mælkeis og sodavandsis. 

Den ægte smag af rene råvarer

Gode råvarer er alfa og omega. Når du laver din is selv, har du total frihed til kun at bruge de ingredienser, du vil spise - uden E-numre, farve- og smagsstoffer. Det er nu engang bare sådan, at is smager bedst, når den kun smager af is!

Prøv også at lave sund is med ingredienser som yoghurt, kokosmælk og friskpresset juice, der både smager dejligt og kan spises med god samvittighed. Laver du isen uden raffineret sukker og bruger honning sammen med naturlige ingredienser og smagsgivere som bær og frugt, så har du en fiffig måde at tilbyde et både sjovt og sundt mellemmåltid til både voksne og børn.

Eller blev der noget til overs fra morgensmoothien? Hæld det over i en form, stik en pind i formen og nyd din smoothie i frossen stand næste gang, du har lyst til en snack. En god måde at få børn til at spise frugt, er i øvrigt at lægge frugten ned i isforme, toppe op med juice og så servere den frosne frugt-is som en flot og sund snack. 

Vores isforme er fra Pavoni

Når du bruger forme til selve isen, er det svært at mislykkes med slutresultatet. Vores isforme er fra italienske Pavoni, der står for produkter af høj kvalitet. Formene er lavet af silikone, der takket være den store fleksibilitet gør det meget nemt at få de frosne is ud. Formene er meget holdbare og tåler også opvaskemaskine. Vælg blandt andet mellem ovale, cupcake-formede og rektangulære og isforme. Alle forme leveres med 50 ispinde til, så du kan gå i gang med det samme. 

Dekorationsarbejdet er halve fornøjelsen

Det er nemt og sjovt at lave pindeis - og så er det en perfekt måde at få børn og andre kreative sjæle med i køkkenet på. Bland ismassen, fyld formene, lad dem fryse og gå så i gang med det sjove dekorationsarbejde. Det er oplagt at dyppe pindeis i smeltet mørk, lys eller hvid chokolade og så dyppe dem i forskellige former for drys. Man kan også være endnu mere kreativ og sætte større stykker fast i chokoladen, før den størkner, fx halverede nødder, grove chokoladestykker eller slik som vingummier og lakridser, hvis det skal være lidt ekstra sjovt. Resultatet bliver ofte så imponerende, at man bare må tage kameraet frem og forevige værkerne.

Hvis du skal lave is med børn, kan det være en god idé først at invitere dem med, når I kommer til det sjove - børn elsker at være kreative og få lov til selv at designe deres is, så lad dem spilde lidt og lave deres is lige så skør, som de har lyst til. Så længe man er lidt tålmodig, er det svært at mislykkes med hjemmelavet pindeis. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>