Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Dækkeservietter og bordnumre

Dækkeservietter bruger man primært til at holde bordet rent, fx for at slippe for at skifte dug efter hvert måltid. Bordnumre kan bruges på alle større fester og middage, samt inden for restaurationsbranchen. Læs mere nederst på siden.

Dækkeservietter og bordnumre

Her finder du vores udbud af dækkeservietter og bordnumre til privat og professionel brug. Her finder du også et skilt til at signalere, at et bord et reserveret. Skiltet har tekst på engelsk.

Dækkeservietter holder bordet rent og pænt

Dækkeservietter bruger man dels for at dæmpe larm fra glas og bestik, dels som en dekorativ del af borddækningen. Den vigtigste funktion er dog at holde bordet rent, fx for at slippe for at skifte dug efter hvert måltid. 

Dækkeservietter af syntetiske materialer er mere praktiske end dækkeservietter af naturmaterialer som bambus, da det er nemt at tørre pletter af fra dækkeservietter af fx plast. De kan også nemt vaskes op i opvaskemaskine. De er både nemme at holde rene og hygiejniske at bruge. Vores Raw-dækkeservietter er lavet af silikone, og de er både meget holdbare og smudsafvisende. De ligger fast på bordet, da materialet desuden er skridsikkert.

Bordnumre skaber ro på den store dag

Bordnumre er oplagte til store fester som bryllupper, hvor det er vigtigt at undgå forvirring omkring placeringen. Til brylluppet er det jo vigtigt, at der er fokus på bryllupsparret, på toastmasteren, taleholderen osv., i stedet for at gæsterne løber rundt og undrer sig over det lavpraktiske. Bordnumre kan bruges på alle større fester og middage, hvor man har mange gæster og borde, der skal markeres. Vores bordnumre er naturligvis også oplagte til restauranter, hvor administrationen af bestillingerne bliver gjort nemmere af bordnummerering.

Vil du også stille navneskilte ved hver plads? Se vores papirskilte og tuscher her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>