Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Menutavler, menukort og displays

Overskuelige menuer til mad og drikke er en vigtig del af det, du viser for dine gæster. Vi har menuer i forskellige formater og størrelser for at imødekomme alle behov. Læs mere nederst på siden.

Menutavler, menukort og displays - det første indtryk tæller

På denne side har vi samlet vores forskellige menuer til en flot og tydelig præsentation af menuer på restauranter, barer og caféer. Overskuelige menuer til mad og drikke er en vigtig del af det, du viser for dine gæster, og det er både menuens indhold og visuelle udtryk, der gør det nemt at vælge og skaber glæde hos gæsterne.

Kridttavler eller menuer med flere sider?

Vi har menuer i forskellige formater og størrelser for at imødekomme alle behov. Kridttavler er perfekte til fx særlige tilbud eller dagens ret, da det er nemt at vaske tavlen ren og skrive noget nyt på den dagen efter. Vi har både store og små kridttavler, og vi har også tuscher til blandt andet kridttavler.

Se vores tuscher her >>

Et menukort i bogform er det rigtige valg til en menu, der ligger fast. Menukortet kan fx stilles frem ved hvert bord, på en bardisk eller ligge i foyeren. Vores klassiske menukort af materialer som plast og kunstlæder er både elegante, holdbare og nemme at rengøre, så hygiejnen kan ligge i top, også når mange får menuen i hænderne hver dag.

Gå på opdagelse på siderne, hvor vi udover kridttavler og menukort giver mulighed for mange, kreative måder at fremvise forskellige tilbud og informationer. Her finder du blandt andet holdere til menukort og skilteholdere, der klemmes fast på fx et fad, og tavler i alle mulige, sjove former.

Lysende displays

Hvis man vil sørge for at vise gæster og potentielle gæster noget ekstra tydeligt, vil et display med lys være oplagt. Vores informationsdisplays er ikke digitale - de bruges, ved at en tryksag med fx den faste menu eller praktiske informationer som åbningstider indsættes bag displayets rude. Displayet lyser så informationen op, så det bliver nemt at læse indholdet, uanset om det er lyst eller mørkt, og uanset om der er åbent eller lukket.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>